Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2023-ban  az X-Faktor helyett, a The Voice tehetségkutatójával jelentkezik az RTL csatornája.

  Az X-Faktor 11 évad után megy most szünetre, hogy helyette a The Voice folytassa a tehetségek utáni kutatást, de a nézők nem csak a műsortól kell búcsúzniuk.

  ByeAlex ugyanis bejelentette, hogy úgy érzi elfáradt, ezért elköszön az X-Faktortól, amiben 6 évadon keresztül mentorállta a feltörekvő tehetségeket.

  „Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönnöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covidhelyzet miatt. Ezt észre kell vennem” - írta Alex a Facebookon a bejelentése után, aki összesen négy alkalommal győzött versenyzőjével a műsorban.

  Az énekes szerint jót fog tenni a X-Faktornak a szünet, és úgy gondolja, hogy egy  olyan progresszív zenei reality-t készítettek a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon.

  Az élet ezután sem áll még: az énekes szerint így több ideje lesz a saját zenéjével foglalkozni, illetve könyvet is ír, a koncertekről nem is beszélve.

  ByeAlex már a legutóbbi X-Faktor végén és elhintette, hogy a mostani adás számára egyfajta búcsú, így nem meglepő, hogy most bejelentette a kilépését.

 • Az új szuperjachtot úgy tervezték, hogy gyakorlatilag láthatatlan legyen. A nyolcvannyolc méteres Pegasus tükör hatású üveggel rendelkezik, amely tükrözi az eget, a felhőket és a körülötte lévő környezetet. Jozeph Forakis tervező szerint koncepciója a világ első 3D-nyomtatással készült hajója lenne, ami láthatatlan mind tervezésében, mind környezetre gyakorolt hatásában. A fényvisszaverő panelek napenergiát biztosítanának egy hidrogén hibrid forrással együtt. A felépítmény üvegébe átlátszó napelemeket építenének be, melyeket a tengervízből hidrogént kinyerő elektrolíziseket működtetnének. A jacht belsejében négy szint található, amelyeket egy csigalépcső köt össze. A tágas vendégvárók minimalista dizájnt és élő természetet mutatnak be, belül az élő zöld növényzettel, kívül pedig minden irányban zavartalan kilátással.