Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Joe Rogan népszerű sportkommentátor viszont bejegyzése óta vált felkapottá a netezők körében ez humoros tik-tokker videó, amiben emberünk egy egyszerű aljtófélfát segítségül hívva, demonstrálja miként alakult az utóbbi évek generációjának tűrőképességének határa.

  A médiaszemélyiség maga egyébként úgy kommentálta, hogy egyszerre „Fergeteges és pontos" az említett bejegyzés. A lentebbi humoros képsorokat elnézve, mi sem tudjuk megmondani a választ. Ön mit gondol? Szavazzon róla.

  Mit gondol? Tényleg egyre jobban hanyatlanak a fiatalok?

 • Andrew Garfield elárulta, miként sikerült titokban tartania, hogy szerepelni fog a Pókember: Nincs hazaútban.

  A színész a Josh Horwitz Happy Sad Confused podcastadásában volt vendég, ahol arról volt szó, miként sikerült eltitkolnia a tényt, hogy ismét Pókember lesz. A 38 éves színésznek meglehetősen sokat kellett hazudnia az embereknek erről, még azután is, hogy számtalan szivárgás bizonyította, hogy igenis visszatér az új filmben.

  Köztük volt Emma Stone is, aki nemcsak Garfield egykori kedvese, de a Csodálatos Pókember-filmekben ő alakította a másik főszereplőt, Gwen Stacey-t.

  „Emma folyamatosan SMS-eket irt nekem, hogy benne vagyok-e az új filmben. Én meg mondtam neki, hogy gőzöm sincs, miről beszél. Erre ő csak annyit mondott, hogy ne süketeljek, csak áruljam már el neki. De még előtte is titokban tarottam” – mesélte a színész, akit Stone gyökérnek nevezett, miután szembesült azzal, hogy Andrew Garfield tényleg behálóhintázott a filmbe.

  (IGN)

 • A filmes díjátadók kedvelőinek nem lehet ismeretlen Ricky Gervais komikus neve, aki az utóbbi tíz évben összesen ötször volt műsorvezetője a Golden Globe-gáláknak. A szókimondó humorista aranyköpései az évek során messze híressé váltak, ugyanis különösen szeretett éles nyelvvel kiszemelni pár hírességet a nézőközönségből, akiknek kárára el tudott sütni egy-egy arcpirító poént. 

  A híresség Graham Norton műsorában beszélt arról, amit mi is megírtunk, hogy idén már biztosan szerényebb körülmények közt zajlik a díjátadó, illetve ő maga nem fog visszatérni a jól megszokott host szerepében.

  Első alkalommal a sajtó és nagyjából mindenki úgy volt vele, hogy hogyan vagyok képes ilyen borzasztó dolgokat mondani ilyen gyönyörű emberekről. Ötödjére pedig már szinte: Jól van, adjál nekik, már elegünk van a hírességekből

  – összegezte nevetve Gervais díjátadós ámokfutását. Bár többek között nem egy elhíresült mém volt neki köszönhető, elég, ha Tom Hanks jól elkapott grimaszára gondolunk, de idén már nem szándékszik visszatérni. Elmondása szerint ugyanakkor hálás volt a lehetőségért, viszont úgy gondolja, számára elég volt az ilyen jellegű szereplésből.

  A sztárok nem kis örömére valószínűleg nem fogja őket többé verbálisan ostorozni, de az eddigi gálák pillanatai megmaradnak közkincsnek.

 • Közel 3, 5 millióan nézték meg azt a cuki TikTok-videót, amelyben kinyitnak egy zacskó chipset, amelyben burgonya helyett egy kiscica bújt meg.

  cica
  Fotó: TikTok

  Hiába, az emberek nem tudják megunni a macskás videókat, mi sem mutatja ezt jobban, mint a következő, amelyben egy chipseszacskóban megbújt cica 3,5 milliós nézettséget hozott és közel 62 ezer kommentet eredményezett.

  Egyébként maga a videó tényleg kedélyjavító: