Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megcsillogtatta az énekhangját.

  Jack Black a minap egy fergeteges videót osztott meg az Instagram-oldalán, melyben a világhírű színész Britney Spears egyik legnépszerűbb slágerét, az 1999-es Baby One More Time-ot adja elő. A Tenacious D rockegyüttes frontembere jól láthatóan elképesztő átszellemüléssel és odaadással énekli a háromszoros platinalemezes popdal szövegét, miközben zenésztársa háttértáncosként csápol. Íme:

   A Tenacious D együttes duójának rögtönzött produkciója azonnal elnyerte a rajongók tetszését, sőt, akadtak olyanok, akik szabályosan imába foglalták a bolondos színész nevét:

  „Jack Black egy nemzeti kincs, és védelmeznünk kell őt mindenkor.”

  „Hol van a teljes dal????”

  „Követelek egy teljes Tenacious D albumot Britney Spears feldolgozásokkal.”

  „Azt mondom majd a gyerekeimnek, hogy ez az eredeti dal.”

  „Létezik olyan szám, amit a Tenacious ne tudna százszor jobbá tenni?”

  „A két legkirályabb Mikulás, aki valaha is a karácsonyfa körül ropta.”

 • A modell dzsiudzsicu edzőjével jött össze.

  Egyre komolyabbá válik Gisele Bündchen és jiu-jitsu edzője kapcsolata. A Page Six beszámolója alapján Joaquim Valente mostanában a legtöbb éjszakát a topmodell otthonában tölti Miamiban, ahonnan csak kora reggelente látják távozni a szomszédok. A szemtanúk szerint a pár (akik hivatalosan június óta vannak együtt, ám már tavaly is rebesgették románcukat) eddig próbált diszkrét lenni, de az utóbbi időben egyre jobban felvállalják érzelmeiket, akár a környéken romantikázva is.

  „Boldogok, ha nyilvánosan is kimutathatják szerelmüket” – mesélte egy forrás a lapnak, hozzátéve: édesanyja halála óta különösen nagy támasza Bündchennek kedvese. Persze a legfontosabbak továbbra is a gyermekei, a Tom Bradyvel közös 11 éves Vivian és a 14 éves Benjamin.

  „A válás miatt persze nehéz. De már a gyerekek is tudják, hogy együtt vannak, nagyon kedvelik Joaquimot” – árulta el egy, a modellhez közeli személy.

 • Máltán nyaraltak, amikor gyermeke könnyeket csalt a szemébe.

  DSC3693
  Fotó: Gerencsér Tamás / Index

  Puskás-Dallos Bogi legutóbbi Insta-posztjából megtudhattuk, hogy ő és férje, Puskás Peti túl vannak az első repülésükön a kisbabájukkal, Ábellel. A család ugyanis a napokban elutazott kikapcsolódni az egyre népszerűbb úti célnak számító Máltára. Hazatérésük után az énekesnő már írt egy összefoglalót a külföldi kiruccanásukról, de most az édesapa is megfogalmazta az érzéseit az utazásukkal kapcsolatban, melyhez két képet osztott meg.

  Gondoltam írok pár sort róluk, mert az egyiken éppen pityeregni kezdek, mert elindultunk a reptér felé és eszembe jutott, hogy így már sose utazunk többet...

  kicsi babám 5 hónapos, és bár gondolom, nem úgy fogja fel, mint egy »utazás«, mégis látom, milyen boldogság számára, hogy együtt vagyunk, kirándulunk, sétálunk minden nap, a reggelinél nyugdíjasok hada szórakoztatja, vacsoránál pedig felváltva a szülei. Durva, milyen gyorsan nőnek. Szerintem egy hét alatt is rengeteget változott, de még annál is több szeretetet adott” – fogalmazott bejegyzésében a tévés.

 • Közösségi oldalára posztolt a naptárdíva.

  Ahogy azt mostanra már megszokhattuk, egy újabb hónap kezdetével Kiszel Tünde új naptárfotóval kedveskedik rajongóinak az Instagram-oldalán. A naptárdíva különleges kalendáriumának 2024-es kiadásába így azok is bepillantást nyerhetnek, akik még nem szerezték be azt.

  Kiszel egyébként az idei év tematikájául a Disney-t választotta, melynek okáról a borítót leleplező bejegyzésében írt. Míg januárnál a Jégvarázs Elzájaként pózolt, addig februárban már szívkirálynőként láthattuk, e hónapban pedig az Óz, a csodák csodájából ismerhető Dortothyvá alakult át. Íme: