Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kanye West után szabadon.

  Úgy tűnik, hogy nagy divat most a sztárok körében a maszk, ugyanis Kanye West után most Justin Bieber is azzal próbálta eltakarni magát. A símaszk mögé rejtőzött énekes egy kései randira sietett a feleségéhez, Hailey-hez.

 • Tarkan Kiss Kiss című alkotása talán most kapta meg eddigi legjobb feldolgozását.

  Megjelent az új dalom videoklippel együtt. (...) Ez a dal arra szántam, hogy az emberek mosolyogjanak. Tél van, vírus van, mindenkinek elege van és fázik, rosszkedvű, egy puszi mindenkinek felvidít. Egy puszi és mindenkinek jókedvre derül

  – fogalmazott a showman új dalával kapcsolatban, melyet alább hallgathat meg: 

  Az eredeti verziót pedig itt csekkolhatja le: 

 • Kiderült, hogy ki is pontosan az a „másik Dávid”.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, meglehetősen csúfos véget ért a tavalyi év során halottaiból feltámasztott A Nagy Ő című műsor, Tóth Dávid és kiválasztottja ugyanis alig pár hónap együttlét után már szét is ment. Laura akkoriban sejtelmesen annyit árult el, hogy Dáviddal való szakítása után újfent rátalált a szerelem, ráadásul ezt a szerencsést is Dávidnak hívják, csak ő már nem Tóth. 

  Egy friss, a Story magazinnak adott interjúból most fény derült rá, hogy Laura szerelme éppenséggel egyenesen a főnöke, akivel elsőre nem szimpatizált, később aztán mégis egymásra találtak.

  Dávidot szeptemberben ismertem meg a munkahelyemen. Ő a főnököm, akivel eleinte egyáltalán nem szimpatizáltam. Nézeteltérésünk is akadt a munka miatt, és annál a vitánál úgy éreztem, teljesen elvágta magát nálam

  – kezdte a fiatal lány a magazinnak, hozzátéve, hogy kapcsolatuk munkakapcsolatnak indult, de aztán rájöttek, hogy mégis több lehet a dologban. 

  2021. szeptember vége óta dolgozunk együtt. Így ismerkedtünk meg. Munkakapcsolatnak indult, de aztán rájöttünk, hogy ez mégis több annál... így kezdődött minden...

  – mesélte Laura, aki úgy érzi, Dávid számára a tökéletes férfi, ugyanis még nála is erősebb személyiség, és neki pont erre volt szüksége.

 • Új szintre emelte kapcsolatát Macaulay Culkin és kedvese, Brenda Song. A Reszkessetek, betörők! című filmek sztárja négy együtt töltött év után elérkezettnek látta az időt arra, hogy eljegyezze az egykori Disney-sztárt.

  A titkos eljegyzés hírét a People magazinnak szellőztette meg a pár egyik közeli ismerőse. Hogy nem csupán pletykáról van szó, az is bizonyítja, hogy a színésznőt a napokban egy hatalmas, csillogó gyémántgyűrűvel az ujján kapták lencsevégre.

  Culkin és Song négy éve alkotnak egy párt, a 2019-ben megjelent, Changeland című film forgatásán, Thaiföldön kerültek közel egymáshoz. Először 2017 júliusában hozták őket hírbe egymással. Szerelmük gyümölcse, Dakota kilenc hónappal ezelőtt született.