Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Istenes Bencével is ringbe szállna.

  Vasárnap este utoljára szállnak ringbe a hírességek, a Sztárbox című műsor ugyanis immár a szuperdöntőhöz érkezett. A férfi középsúly kategóriában Rácz Jenő és Molnár Áron küzd meg egymással, mérkőzésüket pedig legalább akkora izgalom övezi, mint amikor a Michelin-csillagos séf Istenes Bencével kesztyűzött.

  Molnár elmondta: előző ellenfelének, Józan Lászlónak a világért sem akart sérülést okozni, ezért visszafogta magát, Rácz ellen azonban mindent belead majd a döntőben, hiszen a műsor eleje óta vár erre a küzdelemre.

  „Nehéz ezt megjósolni [hogy végigmegy-e a négy menet], erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz. Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek.

  Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet

  – nyilatkozta az rtl.hu-nak a színész, hozzátéve, sajnálja, hogy nem bokszolhatott minden ellenfelével a kategóriájából.

  Istenes Bencével nagyon szeretnék egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük. Engem ez nagyon érdekelne, kíváncsi vagyok erre a történetre, remélem, összejön. De az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom. Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni

  – szögezte le Molnár, aki edzőivel kielemezte Rácz korábbi mérkőzéseit; lemodellezték, mi az, ami történhet, mire kell figyelni, hogy győzni tudjon.

  Az övet el akarom hozni, ez a cél, és el is fogom hozni!

 • Nem mindenki örült a győzelmüknek.

  Kedd este kiderült, hogy Salander Dorina és Provoda Jodes nyerte meg a TV2 napi realityjét, a Párharcot. A szerelmesek, akik korábban az Exatlon Hungary című műsorban is bizonyítottak, az utolsó adásban Stana Alexandrával és Meggyes Dáviddal egy óriási küzdelemben mérték össze erejüket: egy párbajsorozatban küzdöttek meg.

  Salanderék elmondták: a műsor csak megerősítette kapcsolatukat.

  „A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy őszinte játékkal és szívvel sikerült célba érni. Ez a műsor megmutatta, hogy egymásért bármilyen kihívásnak állunk elébe. Megerősített minket abban, hogy szuper csapat vagyunk, a közös kalandok, játékok, élmények éltetnek minket. Alig várjuk a következő hasonló lehetőségeket” – nyilatkozta Jodi, majd párja azt is elárulta, hova utaznak a nyereményből.

  Az utazás még szerveződik, nagyon sok úti cél közül választhatunk, hiszen közös álmunk volt mindig is az utazás. Valószínűleg egy ázsiai kalandtúrát szeretnénk elsősorban, többek között Malajzia, Vietnám és Kambodzsa érintésével

  – fogalmazott Salander Dorka.

  Győzelmüknek azonban nem mindenki örült. A Párharc hivatalos Instagram-oldalán legalábbis több néző jelezte ezt.

  „Gratulálok Dorkának és Jodinak. De számomra Szandi és Dávid a nyertes, akik nagyon szépen küzdöttek a játék végéig. Számomra az nagyon gusztustalan volt, hogy Dávidékhoz oda sem mentek a többiek gratulálni, mintha ott sem lettek volna, de hát ez csak őket minősíti.”

  „Oké, gratulálunk, meg minden, de szerintem Dorina és Jodi egy utolsó kétszínű ember volt az egész játék alatt.”

 • Lelkileg megviselte őket a műsor.

  Minden szempontból páratlan formátumú műsort tűzött a képernyőkre november végén az RTL, Az Árulók-Gyilkosság a kastélybant. A realityről a kezdetektől fogva tudni lehetett, hogy lelkileg és mentálisan elég megterhelő lesz a játékosoknak, akik közül végül az ártatlanok, egészen pontosan Szabados Ágnes, Mohai Tamás és Tapasztó Orsolya vihették haza a fődíjat.

  Utóbbi számára nem volt egyszerű a forgatás. Mentálhigiénés szakemberként nem mozgott valami otthonosan a tévés közegben, emiatt a produkció pszichológusához fordult.

  Eleinte nagyon sokan voltunk a kamerák kereszttüzében, rajtam kívül huszonegy ember nyomozott folyamatosan, egyszóval óriási volt a zsizsegés, amit nehéz volt befogadnom. Ennek kapcsán a harmadik-negyedik nap magasságában kértem szakember segítségét

  – mesélte a Blikknek Tapasztó, aki a műsor vége után is hasonlóan járt el, eleinte ugyanis nem tudott visszazökkeni a megszokott környezetébe..

  A második héten kezdtem érezni, hogy oké, most már a régi Orsi vagyok. Ehhez néhány beszélgetés erejéig kértem pszichológus segítségét. Enélkül is visszarázódtam volna a hétköznapokba, de azt éreztem, szakemberi támogatással zökkenőmentesen megy majd, s így is történt.

  Nádai Anikó is felkereste a szakembert, amikor Törőcsik Dániel gyilkosnak hívta be maga mellé.

  „Én hiszek az őszinteségben és az egyenességben, éppen ezért ez a szerep nagyon távol állt tőlem. Megfordult a fejemben az is, hogy feladom, s akkor beszéltem a pszichológusokkal, akik nagyon gyorsan helyre rakták bennem, hogy ez csak egy játék” – ismerte el a tévés, aki áruló társával azt is kifejtette nemrég, min bukhattak el az utolsó véghajrá előtt.

 • Öniróniából jeles.

  Saját magánéletével poénkodott Demcsák Zsuzsa a Farm VIP kedd esti epizódjában. A szereplőknek egy erőnléti feladatban kellett teljesíteniük, párjukkal egy-egy fakockát kellett minél tovább tartaniuk a lábaikkal a magasban. Többeknél ugyan eltört a mécses, mégis utolsó erejükig küzdöttek, amely őszintén meglepte a műsorvezetőket is. Egy és egy negyedóra elteltével Demcsák megjegyezte:

  „75 perce tartjátok a kockákat! Ennyi idő alatt férjhez megyek és elválok...”

  Beszólásán jót kacagtak a szereplők, mire nevetve hozzátette:

  „Nálam ez mondjuk gyakori.”

  Ahogy arról az Index is beszámolt, a műsorvezető kezét nemrég harmadjára is megkérték. Új szerelméről nem lehet sokat tudni, mindössze, hogy egy vidéki üzletemberről van szó, akivel valószínűleg munkakapcsolatnak indult románcuk.