Erik, Alexandra
EUR 384,08 Ft
USD 365,03 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Másnaposok legvadabb jeleneteit is felülírja a valóság: egy Tennessee állambeli pár a Facebookon kért segítséget, miután reggel arra ébredtek, hogy egy vadidegen kutya fekszik köztük az ágyban.

  Julie Thornton Johnsonnak és férjének három kutyájuk van, így félálomban még nem fogtak gyanút, de miután felébredtek, meglepve realizálták, hogy egy sosem látott pitbull-labrador keverék fészkelte be magát közéjük.

  A pár a közösségi médiában kezdte keresni az ismeretlen betolakodó gazdáját, és gyorsan jelentkezett is a tulajdonos. Kiderült, hogy a Nala névre hallgató kutya egy három kilométerre fekvő házból lépett olajra, miután megszabadult a nyakörvétől, és berohant az erdőbe. Mivel korábban is csinált már ilyet, a gazdája nem aggódta túl a dolgot. Nala azonban ezúttal túlságosan is belefeledkezett a játékba, és amikor kitört a vihar, jobbnak látta, ha hazatérés helyett máshol keres menedéket.

  Johnsonék ezúttal nem zárták be az ajtót, így a kutyának sikerült bejutnia alkalmi szállására, ahol azonnal a hálószoba felé vette az irányt. A pár azóta összebarátkozott Nala gazdájával, és újra megosztották a történetüket, ami szerintük azt üzeni, valahol mindig  nyitva áll egy ajtó egy kis szeretetre.

  (Via USA Today)

 • Megkaptuk végre a The Boys 3. évadának nagy előzetesét, ami pont olyan meredek, mint azt várnánk.

  Homelamnder
  Fotó: YouTube

  Homelander besározva, Butcher a kormánynak dolgozik, Hughie is végzi a maga dolgát, ám a nyugalom nem sokáig tart, amikor előkerül egy anti-supi fegyver, aminek következtében ismét szembe fognak kerülni  a Hetekkel, ráadásul előkerül a legendás, első szuperhős is, Solider Boy.

  A The Boys harmadik etapja június harmadikán landol a Prime Videó kínálatában.

 • A Billboard Music Awardson már a vörös szőnyeges bevonulás sem ment simán Megan Thee Stallionnak, a rappert ugyanis a túlmozgásos szupermodell, Cara Delevingne zavarta meg pózolás közben, aki mindenáron a közelébe próbált jutni. Megannek később sem sikerült levakarni magáról Carát, aki egy percre sem tágított mellőle, és minden fotóján felbukkant.

  De nem azért találták fel a Photoshopot, szabadon garázdálkodhassanak fékevesztett szupermodellek. Megan Thee Stallion az est után posztolta közös fotóját Doja Cattel, Carát azonban egyszerűen kiradírozta a képről.

  Íme az eredeti és a vágott változat:

 • Ferenc pápa pár hete kerekesszékben jelent meg a nyilvánosság előtt kiújult térdfájdalmai miatt. A szentatyának pihenést, fizioterápiát írtak elő az orvosai, de az egyházfőnek a jelek szerint más ötlete van.

  Ferenc pápa a Szent Péter téren, a pápamobilban ülve váltott pár szót a Krisztus Légiója Kongregáció mexikói szeminaristáival, akik spanyolul kérdezték tőle, hogy van a lába.

  „Nagyon változó” – válaszolta a pápa, akit a papnövendékek tovább faggattak arról, hogyan képes mosolyogni ilyen fájdalmakkal.

  Tudják, mi tenne jót a térdemnek? Egy kis tequila

  – mondta erre Ferenc pápa, akinek a szeminaristák nevetve megígérték, hogy visznek egy üveggel a Szent Márta Házba, a szentatya vatikáni lakhelyére.

  Ferenc pápa naponta két órát fizioterápiával, és bár libanoni útját kénytelen volt lemondani a térdfájdalmai miatt, a tervek szerint júliusban Kongóba, Dél-Szudánba és Kanadába is ellátogat majd.

  (Via New York Post)