Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár elsőre úgy tűnhet, a két négylábú nagyon nem kedveli egymást, a valóságban csak szórakoznak.

  h MDRUM Mongoose Wrestle 6
  Fotó: mediadrumworld.com/_asma_b / Northfoto

  A két közönséges törpemongúzról készült mulatságos fotókat a dél-afrikai Polokwane-ból származó Asma Bava (33), a Zali Photography igazgatója készítette. Asma egy 200-500 mm-es objektívvel készítette a felvételeket, a Kruger Nemzeti Parkban található Satara Rest Camp közelében.

  h MDRUM Mongoose Wrestle 1
  Fotó: mediadrumworld.com/_asma_b / Northfoto
 • Meglehetősen ízléstelen tréfát űzött egy élő pulykával egy nő, amikor is megmutatta a kíváncsi szárnyasnak a sütőben piruló hálaadási pulykát – vette észre a Lad Bible.

  scrnli 2021- 11- 28- 7-22-42.png
  Fotó: our10acres / tiktok

  Az ohiói nő TikTokra töltötte fel a videót, amelyben kinyitotta a sütőt az arra tévedő kíváncsi házi pulykának, aki bekukkantott, nézett egyet-kettőt, majd odébb indult.

   Nyugalom, nem ismered őt

  – mondta a nő az élő szárnyasnak.

  A Lad Bible szerint a videó – amely egyébként gyorsan felrobbantotta az internetet – nem aratott osztatlan sikert, a kommentelők – akik között volt, aki kiemelte, hogy nem vegán – hamar nekiestek a posztoló nőnek, aki erre azzal védekezett, hogy szerinte a Big Red névre keresztelt házi pulykát nem traumatizálták a látottak, és inkább meg akarta kóstolni sütőben lévő fajtársát.

  (via Lad Bible)

 • A 35 éves színésznő az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt.

  GettyImages-1183498192
  Fotó: Santiago Felipe / Getty Images Hungary

  Úgy tűnik, hogy a sokáig csak a botrányairól ismert Lindsay Lohan élete lassan egyenesbe jön. Idén sok-sok év után újra filmszerepet kapott egy karácsonyi filmben, szerelme, Bader Shammas pedig eljegyezte őt.

  A pár először egy dubaji zenei fesztiválon mutatkozott együtt még 2020-ban, azóta pedig kevés részletet osztottak meg kapcsolatukról a nyilvánossággal. Lindsay választottját már a családja is elfogadta, édesanyja korábban így nyilatkozott róla:

  Lindsay most egy csodálatos sráccal randizik. De ez nem tartozik ide, sem oda. Akkor fog nyilatkozni a magánéletéről, amikor készen áll rá.

 • A LadBible cikke szerint furcsa lépésre szánta el magát egy ausztrál kisváros.

  A helyi vezetők épp a napokban tárgyalnak arról, hogy kültéren csakis pórázon lehessen sétáltatni a macskákat, póráz nélkül pedig tilos legyen kiengedni a házi kedvenceket.

  Fremantle városában összesen 750 regisztrált macska él, a korlátozás oka pedig, hogy így védjék meg a környék állat- és növényvilágát.

  A statisztikák szerint ugyanis évente 300 millió őshonos állatot végeznek ki Ausztráliában a házi kedvencek, ez pedig komoly problémát okoz a térségben.