Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy néz ki, ez az év már csak ilyen.

  GettyImages-1160880661
  Fotó: BG015/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Kicsivel több mint három év együttlét és egy közös gyermek születése után az Amerikai Horror Sztori színésznője és a Tron: Örökség színésze úgy döntött, hogy külön utakon folytatják – mindez persze senkinek sem lehet meglepő, előbbi ugyanis már Paris Hilton novemberi esküvőjén is egy másik férfival jelent meg, a hivatalos bejelentésig azonban ezidáig várni kellett.

  A People magazin forrásai úgy tudják, a páros már hetekkel ezelőtt szétment, a szakítás mögött a hónapok óta közöttük álló feszültség állt, melyet nem tudtak rendbehozni. A lap úgy tudja, mind Robert, mind Hedlund figyelmének középpontjában a gyermekük áll, azt szeretnék ugyanis, hogy a lehet legkevesebb feszültség érje őt ebben a nehéz időszakban. 

 • 120 éves krokodilmaradványokra bukkantak egy általános iskola alatt Rhonddában.

  A Dél-Walesben megtalált édesvízi állat csontvázát még 2019-ben találták meg, nemrég pedig kiállítottak, hogy bárki megcsodálhassa.

 • Hátborzongató felvétel készült arról, ahogy egy floridai férfi megmenti kutyáit egy medve karmai közül.

  chrome-capture (1)
  Fotó: ViralHog / Youtube

  A teraszra elhelyezett kamerának köszönhetően videóra vette, amint hirtelen megjelenik a bejáratnál egy medve, átugorja az ajtóhoz kihelyezett rácsot, a kiskutyák pedig egyenesen a vadállat irányába szaladnak. Itt kapcsolt hirtelen a Walt névre keresztelt férfi, hogy minden erejét bevetve visszafogja a medvét, aki egy ideig ellenáll, de végül sikerül eltávolítani a kiskutyák közeléből.

 • Senki sem tudott az énekes felesége, Priyanka Chopra terhességéről – mint kiderült, nem véletlenül.

  GettyImages-1149966063
  Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

  A TMZ információi szerint a pár első közös gyermeke szombat délelőtt született meg egy dél-kaliforniai kórházban, mint kiderült, béranya útján. A lap azt is tudni véli, hogy a baba neme kislány, a nevét, vagy bármiféle más információt azonban egyelőre még nem sikerült kideríteniük. 

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Nick Jonas és Priyanka Chopra még 2018-ban házasodtak össze egy több napon át tartó, felettébb fényűző ünnepség keretében, az ara több mint húsz méteres fátyla ugyanis szinte mindenki emlékezetébe belevéste magát.