Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Édesanyja magára hagyta őt, szerencsére azonban hamar jött a segítség.

  A héthetes Mayát a nagymacskák egyik mestere, Giles Clark fogadta örökbe, aki hamar észrevette, hogy a négylábú mozgása hagy némi kivetnivalót – mint kiderült, Maya két hátsólába volt a ludas. A nagyobb bajok megelőzése érdekében a férfi hidroterápiás kezelést alkalmazott a jaguáron, természetesen élőhelyükön ugyanis mindennapi program számukra az úszás, Maya azonban még soha sem találkozott vízzel – az itatótálját leszámítva. 

  Az edzésekről készült összevágott videót itt tekintheti meg:

 • Bár egészen más céllal és formátumban készül, mint Berki Krisztiánék gyermekének születése, Czutor Zoltán kislányának világrajövetelét is nyomon követhetik a nézők. 

  Hármadik közös gyermekét várja a Czutor Zoltán és párja, Czutor-Kilián Zsanett. A Belmondo együttes 52 éves frontemberének egyébként az előző házasságából is van már három gyermeke, így hamarosan hatszoros apuka lesz. 

  A kislány születéséről Hadas Kriszta forgat dokumentumfilmet, amit az érdeklődők a Jön a baba Hadas Krisztával című sorozat új epizódjaként tekinthetnek meg. A részletekről a kismama és a tévés az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt.

  Ez tényleg egy klasszikus dokumentumfilm a családdá válásról, ez nem egy szülésvideó. Hónapokról van szó, amikor mi követjük őket 

  – magyarázta Hadas Kriszta, hozzátéve: már szülés előtt is vesznek fel jeleneteket. Később azt is elmondta, a dokut nem főműsoridőben, egy kereskedelmi tévében kell várni, a film a YouTube-ra készül.

  Az említett YouTube-csatornára egyébként már felkerült jó pár hasonló videó, ha szeretne tájékozódni a műsorról. A párt legutóbb a Nyerő Párosban is láthatták a nézők, ami a kismama szerint megerősítette férjével az akkor épp hullámvölgyben lévő kapcsolatát. 

 • Joe Rogan népszerű sportkommentátor viszont bejegyzése óta vált felkapottá a netezők körében ez humoros tik-tokker videó, amiben emberünk egy egyszerű aljtófélfát segítségül hívva, demonstrálja miként alakult az utóbbi évek generációjának tűrőképességének határa.

  A médiaszemélyiség maga egyébként úgy kommentálta, hogy egyszerre „Fergeteges és pontos" az említett bejegyzés. A lentebbi humoros képsorokat elnézve, mi sem tudjuk megmondani a választ. Ön mit gondol? Szavazzon róla.

  Mit gondol? Tényleg egyre jobban hanyatlanak a fiatalok?

 • Andrew Garfield elárulta, miként sikerült titokban tartania, hogy szerepelni fog a Pókember: Nincs hazaútban.

  A színész a Josh Horwitz Happy Sad Confused podcastadásában volt vendég, ahol arról volt szó, miként sikerült eltitkolnia a tényt, hogy ismét Pókember lesz. A 38 éves színésznek meglehetősen sokat kellett hazudnia az embereknek erről, még azután is, hogy számtalan szivárgás bizonyította, hogy igenis visszatér az új filmben.

  Köztük volt Emma Stone is, aki nemcsak Garfield egykori kedvese, de a Csodálatos Pókember-filmekben ő alakította a másik főszereplőt, Gwen Stacey-t.

  „Emma folyamatosan SMS-eket irt nekem, hogy benne vagyok-e az új filmben. Én meg mondtam neki, hogy gőzöm sincs, miről beszél. Erre ő csak annyit mondott, hogy ne süketeljek, csak áruljam már el neki. De még előtte is titokban tarottam” – mesélte a színész, akit Stone gyökérnek nevezett, miután szembesült azzal, hogy Andrew Garfield tényleg behálóhintázott a filmbe.

  (IGN)