Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kicsik egyszerre lesznek féltestvérek és unokatestvérek is.

  Egészen filmbeillő történetről számolt be egy nő a Redditen, amelynek csak a legelső epizódja az, hogy nagyjából két hónapja megtudta, megcsalta a férje. A férfi ugyanis a feleség nővérével lépett félre, és bár eleinte a nő hajlott a bűnbocsánatért esedező párja visszafogadására, gyorsan megváltozott a véleménye, miután kiderült, testvére teherbe esett az affér után – ráadásul ikreket hord a szíve alatt.

  „Azt mondja, a nővérem életének nem akar része lenni, csak annak a gyereknek az apja lenni, akinek én vagyok az anyja” – idézte a 24.hu az amerikai hölgyet, aki nemrég rájött, ő is várandós.

  „Meddőségi gondjaink voltak, a teherbeesés egy küzdelem volt, az állapotomnak áldásnak kellene lennie. De ehelyett most azon tűnődöm, miért most, miért ezek után? Évek óta erre vágyom, most megtörténik, de azt sem tudom, hogyan lesz tető a gyerekem feje felett, ha elhagyom őt” – fogalmazott a nő, tanácsot kérve a többi fórum-felhasználótól. Az internetezők arra figyelmeztették, ha párja a saját testvérével is megcsalta, a jövőben is félre fog lépni, valamint arra a bizarr párhuzamra is felhívták rá a figyelmet, ő és nővére születendő gyermekei nem csak unokatestvérek lesznek, de féltestvérek is.

 • A Barátok Közt egykori színésznője szerint fontos témákat feszeget a Szelfi Egyetem.

  szelfiegyetem.png
  Fotó: Youtube

  Április elsején érkezik az HBO Max kínálatába a Szelfi Egyetem című kisjátékfilm, amelynek két fiatal influenszer, Rómeó (Pribelszki Norbert) és Anabell (Nagy Blanka) a főszereplője. A szerelmespár közös profiljának közel egymillió követője van, a rekorddöntés előtt pedig egy eljegyzést is megejtenek, ám utána életük váratlan fordulatot vesz – és nem a jó irányba. 

  Bánszki Kristóf filmjében feltűnik Tóth Andi is, mint a Szelfi Egyetem egyik tanulója, valamint visszatér a képernyőkre Varga Izabella is, akit a Barátok Közt óta most láthatnak először a nézők. A színésznő ezúttal egy korábban modellként dolgozó tanárnőt alakít, aki egyaránt ismeri a sikert és a csillogást, de annak hátulütőit is.

  „A social media árnyhatásait legtöbbször a követők szemszögéből szokás megvitatni. Örülök, hogy a Szelfi Egyetem a másik oldalról leselkedő veszélyeket is vizsgálja, amelyek a (gyakran kiskorú) influenszereket érintik. Bár a legtöbbjük magabiztosnak és kiforrottnak látszik, nincsenek tisztában azzal, hogy a közönségük elvárásainak való megfelelés mekkora teherré válhat számukra, ami hosszú távon óriási frusztrációval és stresszel jár” – mesélte a Feminának Varga Izabella, hozzátéve:

  „Beláthatatlanul fájdalmas lehet a szándékosan bántó kommentek, támadások, agresszió és pletykák hatása, miközben hiányzik a személyes, biztonsággal kapcsolatos szabályozás a platformok, vagy a hatóságok részéről. Ezekről a problémákról is lehet, és kell is együttérzően beszélgetni, és a Szelfi Egyetem ezt teszi.”

  A Szelfi Egyetem hétvégi premierje előtt íme egy kis ízelítő, mire is számíthatunk:

 • A South Park ikonikus karaktere végre megmutatta az arcát.

  Fotó: YouTube/South Park Studios
  Fotó: YouTube/South Park Studios

  Az érthetetlen beszédű kis Kennynek nem volt éppen könnyű dolga az első évadokban. A rajzfilm egyik főszereplőjének szinte minden epizódban sanyarú sorsa lett, de az írók az évek során elkezdtek egy kicsit hosszabb képernyőidőt adni mulatságos karakterének. Másik jellegzetessége az arcába húzott narancssárga kapucnis pulóvere, amitől semmi szín alatt nem szabadult. 

  A rajongók a korábbi évadokban alkalmanként ugyan megpillanthatták Kenny fizimiskáját, viszont most már a 26. évadnál tart a sorozat, azaz közel 10 év telt el azóta, hogy utoljára levette a csuklyáját. Most viszont Kenny arca a legújabb részben ismét látható lett, íme:

 • Egy belga fotóművész, Ben Heine úgy készítette el egyedi, Ceruza kontra kamera elnevezésű montázsát, hogy fotósként szerzett szakértelmét és illusztrátori képességeit felhasználva ötvözte a két művészeti ágat.

  A férfi azért döntött úgy, hogy létrehozza ezt a fotóstílust, mert mindkét szenvedélyét egyformán imádja. A fotósorozat minden egyes képének elkészítése általában négy-öt napot vesz igénybe, és minden egyes lépést maga készít. Az első fázis az előkészítő vázlatok és rajzok elkészítése, majd a dolog fotózási szakaszba lép, mint például a megfelelő helyszín megtalálása és a végső fénykép szerkesztése. Az illúzió megteremtéséhez grafikai utómunkát és retusálást végez, ami elképesztően mulatságos képeket eredményez: