Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már korábban is lehetett tudni, hogy a Disney Hófehérke és a hét törpe című meséje élőszereplős remake-et kap, a Trónok Harca főszereplője azonban mindeddig magában tartotta a véleményét.

  Mint ismeretes, a film- és meseóriás úgy döntött, hogy Hófehérke szerepére egy színesbőrű, latin színésznőt, bizonyos Rachel Zeglert kérnek fel, aki örömmel elvállalta a kihívást – ez azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, többek között Peter Dinklige-nél is. Az 52 éves színész Marc Waron WTF című podcastjében fejtette ki a véleményét. 

  Kicsit meglepődtem, amikor büszkén bejelentették, hogy egy latin színésznőt választottak Hófehérke szerepére, hiszen tudtommal még mindig a Hófehérke és a hét törpe történetét mesélik el. Egyrészt nagyon progresszívek akartok lenni, másrészt még mindig azt a rohadt történetet mesélitek el, mely arról szól, hogy hét törpe együtt él egy barlangban. Hát mi a f*szom ez? 

  – háborodott fel a színész hozzátéve, hogy ha már a "legelcseszettebb, legprogresszívebb filmet szeretné a Disney elkészíteni", akkor legalább adjanak bele mindent. A Disney persze nem vette félvállról Dinklage megjegyzéseit, így szinte azonnal saját nyilatkozattal álltak elő:

  Hogy elkerüljük az eredeti animációs filmből származó sztereotípiák megerősítését, más megközelítést alkalmazunk a történetben szereplő hét törpével, többek között a törpék közösségének tagjaival is együttműködünk. Alig várjuk, hogy ez után a hosszú tervezési időszak után többet oszthassunk meg a filmről a közeljövőben

  – nyilatkozta a Disney szóvivője a The Hollywood Reporter megkeresésére.

  Az eredeti Hófehérke és a hét törpe egyébként 1937-ben került a mozikba, és ez volt a Disney első egész estés animációs filmje.

 • Elképesztő átalakuláson ment át az a fiatal, akit az iskolában azért piszkáltak, mert túl vékony volt.

  A 24 éves Iliya Tsikov Bulgáriából költözött Bristolba, amikor még csak 12 éves volt. A szülőknek súlyos anyagi gondjai voltak, sokat veszekedtek, Iliya pedig attól félt, hogy elválnak, ezért elkezdte árulni a szendvicseit, hogy pénzt keressen a családjának. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy nagyon keveset evett, ezért durván lefogyott, iskolatársai pedig emiatt állandóan piszkálták.

  Azonban a fiatal most visszavágott: olyan durván kigyúrta magát, hogy rá sem lehet ismerni arra a fiúra, aki az iskola céltáblája volt egykoron.

 • Lily James és Sebastian Stan elképesztően nézett ki Pam & Tommy sorozatuk fotózásán, ahol egy Versace ruhában tündökölt a színésznő.

    Hamarosan elérhetővé válik a Pamela Anderson házi pornófilmjének történetét bemutató Pam & Tommy, ahol a Baywatch sztárját Lily James fogja alakitani, elképesztő hasonlósággal.

  Most egy „civil” fotó is készült a főszereplő párosról:

 • A DC és Marvel-filmek két hőse most egy filmben egyesíti színészi tehetségét.

  A Digital Spy értesülései szerint Dwayne Johnson és Chris Evans idén együtt hozzák el a karácsonyt, mindketten szerepelni fognak ugyanis az év végén megjelenő, Jake Kasdan (Jumanji: Vár a dzsungel, Jumanji: A következő szint) által rendezett Red One című filmben.

  Az információk alapján egy akció-kaland vígjátékra számíthatunk, mely egyáltalán nem áll távol Johnson karakterétől. A forgatókönyvért a Halálos Iramban-filmekben is közreműködő Chris Morgan felel, a cselekményről azonban egyelőre semmit sem tudni.

  A filmről nemrégiben egyébként maga a Szikla is posztolt, ezzel is megerősítve a Digital Spy értesüléseit: