Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel 3, 5 millióan nézték meg azt a cuki TikTok-videót, amelyben kinyitnak egy zacskó chipset, amelyben burgonya helyett egy kiscica bújt meg.

  cica
  Fotó: TikTok

  Hiába, az emberek nem tudják megunni a macskás videókat, mi sem mutatja ezt jobban, mint a következő, amelyben egy chipseszacskóban megbújt cica 3,5 milliós nézettséget hozott és közel 62 ezer kommentet eredményezett.

  Egyébként maga a videó tényleg kedélyjavító:

 • Egy török farmer kezdett különös kísérletbe, aki tehenei szemére rakott virtuálisvalóság-szemüveget, hogy ezzel megnyugtassa az állatokat, így több tejet adjanak.

  A teszt alatt átlagosan öt liter tejjel adtak többet azok a tehenek, amelyek szemüveget viseltek. A VR-ban élő tehenek átlagosan 27 liter tejet adtak, míg a többi tehén 22 litert, írja a HVG. A török gazda több új szemüveget rendelt állatainak, a terve az, hogy zöld legelőkről mutat majd a szemüvegen keresztül fotókat a teheneknek, közben pedig időnként klasszikus zenét játszik le nekik.

  Hasonló kísérletet végeztek korábban egy orosz gazdaságban is, ott is hasonló eredményt értek el. A dolog morális vonulata már más kérdés.

 • Nosztalgiázással indította a napot a műsorvezetőnő.

  Ördög Nóra és Nánási Pál még 2010-ben házasodtak össze a tihanyi anyakönyvi hivatalban, a ceremóniára pedig tényleg csak a legfontosabb családtagok voltak meghívva – erről maga a műsorvezetőnő posztolt pár évvel ezelőtt. A most közzétett fotókon Nóra vélhetőleg a lánykérés utáni pillanatokban látható Barcelonában, főszerepben álomszép jegygyűrűjével.

  Barcelona egy nagyon fontos város az életünkben...

  – írta posztjában a műsorvezetőnő, utalva arra, hogy férje itt kérte meg a kezét. 

 • Belépett a hatodik ikszbe Jim Carrey. A „gumiarcúnak” is nevezett hollywoodi színész hétfőn töltötte be hatvanadik életévét, a kerek évfordulóról pedig a közösségi oldalán is megemlékezett.

  Úgy néz ki, az ezerarcú nevettetőt egyáltalán nem zavarja az idő múlása. Erről árulkodik az a vicces videófelvétel is, amelyet a Twitter-oldalán tett közzé. Carrey nem veszítette el humorérzékét: egy fogak nélküli öregembernek adta ki magát – bukkant rá a Mirror című brit napilap.

  Hatvanéves vagyok és szexi! Ma este kukoricasalátát és leszűrt őszibarackbefőttet eszem

  – mondta a bohókás színész, aki a jelek szerint nem vitte túlzásba az ünneplést.