Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-1 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hartbeat néven indít saját produkciós irodát Kevin Hart, aki jelenleg nemcsak Hollywood egyik legismertebb filmsztárja, hanem a világ legkeresettebb és legjobban fizetett stand-up komikusa is. Sok szempontból nézve azért nem meglepő ez a merész lépés, ugyanis kis túlzással, ha a komédiára kerül sor szinte minden létező platformon elkerülhetetlen, hogy találkozzunk Harttal.

  Az utóbbi években sokakhoz hasonlóan bevette a legnagyobb streaming szolgáltatók képernyőit, és a láthatóan tudatosan készül arra, hogy ő legyen a szórakoztatóipar egyik legnagyobb alakja.

  Éppen ezért döntött úgy a vállalkozói vénával megáldott színész, hogy szeretné minél jobban saját kezébe venni karrierje alakulásának gyeplőjét, hogy a széles médiaplatform újabb és újabb színterein tehesse próbára magát. Ilyen érdekes irányvételnek fogható fel például Snoop Doggal közösen közvetített humoros Olimpiai elemzése.

  Rengetegen hiszik azt, hogy az életben csak egy résnyi lehetősége adódik az embernek. Én nem így látom, hanem azt, hogy az élet rengeteg ajtót tár elénk, nekünk pedig választanunk kell melyiket nyitjuk ki. Ahonnan én jövök, ott a kölyköknek nem jósolnak nagy jövőt, hogy bármikor is lehetőségünk adódna felérni a csúcsra. Az én történetem ezeknek a gyerekeknek szól, hogy megmutassam, hogy az álmok valóra válnak. Lehajtottam a fejemet, melóztam. Jöttek a lehetőségek és megpróbáltam a legjobbat kihozni belőlük. Ez mindannyiunk számára lehetséges, ha igazán hiszünk benne

  — nyilatkozta a Hart az ABC Shark Tank című műsorában, hozzátéve, hogy rendkívül hálás édesanyjának, amiért annak idején megtanította a kemény munka és a kitartás fontosságára.

 • Aranyáron talált új gazdára a sztárpár egykori otthona.

  GettyImages-954342780
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  10 millió dollárért kelt el Aston Kutcher és Mila Kunis egykori Beverly Hills-i álomotthona, ahol nem csak fantasztikus kilátás, de egy óriási medence is várja új gazdáját.

  Egyébként Kunisék Los Angelesbe költöztek, ahol egy hasonlóan fantasztikus farmházat vettek maguknak.