Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem ő ugyanis az első áldozata az extrasötét barnítókrémnek.

  Korábban már az Index is beszámolt annak az anyukának a történetéről, aki úgy gondolta, egyedül töltött magányos estéjén sápadt bőrét aranyszínűvé varázsolja, a végeredmény azonban köszönőviszonyban sem állt az elvártakhoz – az anyuka elmondása szerint Casper, a barátságos szellemből Fiona hercegnővé alakult át, hófehér bőre ugyanis az arany helyett valahol a zöld és a sötétbarna között kezdett el pompázni.

  Nos mint mondják, a történelem ismétli magát, szóval újfent itt vagyunk, hogy bemutassuk egy újabb nő balszerencsés önbarnítós próbálkozását.

  Történetünk középpontjában ezúttal az angliai Devon Birkett áll, aki magányos perceiben szintén egy kis barnítókrémezéssel szerette volna kényeztetni magát, szóval fogta és felkente magára pontosan ugyan azt a "Darker than Dark", azaz a sötétebbnél is sötétebb elnevezésű árnyalatot, ami a korábban említett anyukát is ogrévé változtatta.

  Míg a krém hatott Birkett leült megnézni kedvenc bűnügyi sorozatának egyik részét, amikor viszont felállt a kanapéról és tükörbe nézett, nos, abban nem volt köszönet.

  A 25 éves nő ugyanis mintha nem is önmagával nézett volna szembe, hófehér bőre nem arany, de még csak nem is barna, hanem zöld árnyalatú lett, csakis arra tudott gondolni, hogy tényleg úgy néz ki, mint egy ogre. Szerencsére egy gyors zuhany és némi sikálás segített leszedni a barnítókrém jelentős részét, egy nagyon enyhe zöldes csillogás azonban még napokig észrevehető volt Birkett arcán.

 • Már korábban is lehetett tudni, hogy a Disney Hófehérke és a hét törpe című meséje élő szereplős remake-et kap, a Trónok Harca főszereplője azonban mindeddig magában tartotta a véleményét.

  Mint ismeretes, a film- és meseóriás úgy döntött, hogy Hófehérke szerepére egy színes bőrű, latin színésznőt, bizonyos Rachel Zeglert kérnek fel, aki örömmel elvállalta a kihívást – ez azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, többek között Peter Dinklige-nél is. Az 52 éves színész Marc Waron WTF című podcastjében fejtette ki a véleményét. 

  Kicsit meglepődtem, amikor büszkén bejelentették, hogy egy latin színésznőt választottak Hófehérke szerepére, hiszen tudtommal még mindig a Hófehérke és a hét törpe történetét mesélik el. Egyrészt nagyon progresszívek akartok lenni, másrészt még mindig azt a rohadt történetet mesélitek el, amely arról szól, hogy hét törpe együtt él egy barlangban. Hát mi a f*szom ez? 

  – háborodott fel a színész hozzátéve, hogy ha már a „legelcseszettebb, legprogresszívebb filmet szeretné a Disney elkészíteni”, akkor legalább adjanak bele mindent. A Disney persze nem vette félvállról Dinklage megjegyzéseit, így szinte azonnal saját nyilatkozattal álltak elő:

  Hogy elkerüljük az eredeti animációs filmből származó sztereotípiák megerősítését, más megközelítést alkalmazunk a történetben szereplő hét törpével, többek között a törpék közösségének tagjaival is együttműködünk. Alig várjuk, hogy ez után a hosszú tervezési időszak után többet oszthassunk meg a filmről a közeljövőben

  – nyilatkozta a Disney szóvivője a The Hollywood Reporter megkeresésére.

  Az eredeti Hófehérke és a hét törpe egyébként 1937-ben került a mozikba, és ez volt a Disney első egész estés animációs filmje.

 • Elképesztő átalakuláson ment át az a fiatal, akit az iskolában azért piszkáltak, mert túl vékony volt.

  A 24 éves Iliya Tsikov Bulgáriából költözött Bristolba, amikor még csak 12 éves volt. A szülőknek súlyos anyagi gondjai voltak, sokat veszekedtek, Iliya pedig attól félt, hogy elválnak, ezért elkezdte árulni a szendvicseit, hogy pénzt keressen a családjának. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy nagyon keveset evett, ezért durván lefogyott, iskolatársai pedig emiatt állandóan piszkálták.

  Azonban a fiatal most visszavágott: olyan durván kigyúrta magát, hogy rá sem lehet ismerni arra a fiúra, aki az iskola céltáblája volt egykoron.

 • Lily James és Sebastian Stan elképesztően nézett ki Pam & Tommy sorozatuk fotózásán, ahol egy Versace ruhában tündökölt a színésznő.

    Hamarosan elérhetővé válik a Pamela Anderson házi pornófilmjének történetét bemutató Pam & Tommy, ahol a Baywatch sztárját Lily James fogja alakitani, elképesztő hasonlósággal.

  Most egy „civil” fotó is készült a főszereplő párosról: