Erik, Alexandra
EUR 385,32 Ft
USD 365,79 Ft
11 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kevés idegesítőbb dolog van annál, ha az agyunk túl sok mindenen pörög, képtelenek vagyunk megszabadulni a terhes gondolatoktól. Azonban a TikTokra feltöltött videó most ezen segíthet, legalábbis a benne szereplő férfi ezt állítja.

  agy
  Fotó: TikTok

  Az egyszerű, de annál hatásosabb trükköt a @thementallevel nevű felhasználó mutatta meg követőinek, amivel állítólag felül lehet kerekedni a túlgondoláson és társain úgy, hogy „lelassítjuk az agyunkat.”

  „Semmi értelme, de működik” – írja a videó alatt a nem túl biztató szöveget az úriember, aki ezután a következőt mondja:

  „Ez a Jedi elmetrükk képes lelassítani, végül pedig megállítani az agyunkat teljesen, akkor, amikor csak akarjuk. Tartsd magad ehhez, meg fogsz lepődni, hogy milyen érzés lesz.”

  „Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mi lesz a következő gondolatod? Bármi jut eszedbe, csak vedd tudomásul, majd szépen engedd el. Majd tedd fel újra a kérdést.”

  A férfi szerint, ha ugyan azt a kérdést tesszük fel magunknak újra és újra, majd tudatosítjuk, végül elengedjük, az agyunk egy idő után le fog lassulni magától.

  „Észreveszed, hogy az agyad erre a ritmusra reagál, ahogy elengeded az eszedbe villanó gondolatokat, ami mostanra tudatosult benned. Észreveszed az egyszerűséget és a nyugalmat, amit végre kiengedhetsz, és folytathatod a napod a jelenben.”

  A videó alatt egy másik TikTokker arról számolt be, hogy ezzel a módszerrel repülő üzemmódba tette az agyát, míg másvalaki nem hitte el, hogy milyen gyorsan bevált nála a trükk.

  „Sikerült lenémítanom az agyamat szinte azonnal. Köszönöm.”

  „A következő gondolatom: miért nem jut eszembe semmi?”

  Lehet érdemes kipróbálni, végül is mit veszíthet az ember?

 • Bizony,  Kourtney Kardashian férjhez ment Travis Bakerhez, erről már az Index is beszámolt korábban.

  43292608 d63b7d912f9bc29e2709e5b4ec8e6f21 wm
  Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

  A lánykérésre még 2021 októberében került sor, az Entertaintment Tomight forrása szerint pedig vasárnap, azaz május 15-én az esküvő is lezajlott, amelyen csak a szűk családi kör és néhány barát vett részt. 

  Kourtney a házasságkötés óta pedig most bukkant fel először a nyilvánosság előtt, stílusosan, egy csontváz mintás kezeslábasban.