Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rihanna egy szokatlanul szőrös, narancssárga kabátban, és csillogó magassarkúban vette be New York utcáit.

  GettyImages-1367077455
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  Az énekesnő öltözéke azonban nem nyerte el az emberek tetszését, de akadt olyan is, aki szerint Rihanna terhességét akarja elrejteni a nagy kabátban. Mondjuk télen nem árt, ha az ember jól felöltözik, de ez is egy lehetőség.

 • "Istenem, kérlek bocsáss meg Gagának" – szólt az egyik komment.

  A Gucci-ház színésznője és a Netflix Bűnös című filmjének színésze együtt kerültek a Variety legújabb, Actors on Actors elnevezésű számának címlapjára, hogy kicsit jobban beavathassák rajongóikat az elkészült filmek kulisszatitkaiba – ez azonban egyáltalán nem érdekelte Taylor Swift rajongóit. 

  Tudniillik a 32 éves énekesnő és Gyllenhaal egykoron egy párt alkottak, szerelmüknek azonban csúfos vége lett, melynek történetét Taylor az All Too Well című számában énekelte el. Az énekesnő rajongói emiatt olyannyira berágtak Jake-re, hogy egyszerűen nem tudják megtűrni még azt sem, aki a férfifal közösen mutatkozik – így zúdult össznépi harag Lady Gagára, akinek legnagyobb bűne az volt, hogy átkarolta Gyllenhaalt, majd a velük készült interjúban megdicsérte a férfi színészi képességeit.

  A rajongók azonban teljesen kiakadtak rá, olyan kommentekkel illeték az énekes- színésznőt, mint: 

  Vele? Komolyan? Ez egy árulás...

  – írta egy kommentelő

  Istenem, kérlek, bocsáss meg neki!

  – fűzte hozzá egy másik

  Gaga! Maradj távol tőle!

  – figyelmeztette az énekesnőt Taylor egyik rajongója.

  Vigyázz a sáladra, még ellopja... 

  – írta szintén egy hozzászóló a Swift All Too Well című dalában elhangzottakra reflektálva.

 • Cserepesteknős páncéljából készült, rózsacsiszolású gyémántberakás díszíti és platinacsapok tartják a fedelét – mi az? A Magyar Nemzeti Múzeumban most bemutatott műtárgy, Aphrodité gyémántszelencéje, amelyet a BÁV Zrt. ajándékozott oda a saját gyűjteményéből. A hónap kincse február végéig látható a múzeum Kupolatermében, ezzel is

  szeretnék újra divatba hozni a kulturális célú adományozást,

  hiszen, ahogy L. Simon László főigazgató kiemelte: a rendszerváltás óta eltelt három évtizedben Magyarországon kialakult egy olyan vállalkozói réteg, amelyik megtehetné ezt.

 • A South Park él és virul. Hamarosan elstartol a sorozat huszonötödik évada is, de amíg arra várunk, megnézhetjük, milyen az, ha egy komplett nagyzenekar adja elő a széria legendás betétdalait.

  SP
  Fotó: YouTube

  Igen, a hivatalos YouTube-csatornájukra felkerült három szösszenet, amelyben a sorozatban is elhangzó dalokat dolgozta fel a zenekar – szúrta ki a GameStar.

   Előkerült utána a Gay fish, illetve a Kyle anyukáját ócsárló klasszikus is: