Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Laurence Fishburne Oscar-díjra jelölt amerikai színésszel, a Mátrix-filmek Morpheusával szerepel közös fényképen közösségi oldalán Varga Mihály. A pénzügyminiszter és a színész kézfogását megörökítő fotó mellett az alábbi szöveg olvasható:

  Etyeken készül valami...

   A tárcavezető bejegyzésében több fényképet és bővebb információkat is ígért.

 • Végre az internet népe is megkapta a Doktor Strange az őrület multiverzumában szinkronos előzetesét.

  20161005 shg g90 140
  Fotó: Marvel Studios / Northfoto

  2022. május 5-én kerül mozikba idehaza a Marvel-filmek legújabb darabja, amely az előzetes alapján igen vad agymenésnek tűnik, hiszen kapásból három Doktor Strange is szerepelni fog benne.

 • Nincs szerencséje az 53 éves rendezőnek.

  GettyImages-1198951304
  Fotó: Slaven Vlasic / Getty Images Hungary

  Tegnap ugyanis tűz ütött ki Guy Ritchie londoni Lore of the Land nevű kocsmájában, hat hónapon belül már második alkalommal.

  A tűzoltókat tegnap reggel 11:20 körül hívták ki a flottrovia-i Conway Streetre, hogy eloltsák a pub hátsó erkélyén keletkezett lángokat. A tűzoltóknak szerencsére sikerült az erkélyre korlátozniuk a tüzet, amelyet feltehetően egy meghibásodott elektromos készülék okozott. Kiérkezésük után körülbelül 40 perccel eloltották a tüzet, de a kocsma hátsó része így is jelentős károkat szenvedett.

 • Egyedülálló ötlettel állt elő a spanyol Elle magazin.

  GettyImages-1342207147
  Fotó: Edward Berthelot / Getty Images Hungary

  A magazin új számának címlapja történelmi jelentőségű, ugyanis egy Gala Mirissa nevű spanyol kriptoművész audiovizinális műalkotást, úgynevezett NFT-t készített belőle.

  Az animált címlapot február 23-án árverésre bocsájtják, a befolyt összeget pedig jótékony célra, daganatos gyerekek segítésére fordítják.

  Az NFT a Non-fungible token rövidítése, ami magyarul a nem-helyettesíthető tokent jelenti. Ez annyit tesz, hogy az ilyen és ehhez hasonló egyedi, digitális tanusítvánnyal rendelkező alkotásokat nem lehet lemásolni, és csak annak van birtokában, aki megnyerte a jótékonysági versenyt, valamint kifizette érte az összeget.

  A különleges, Palvin Barbiról készült címlapot különféle szoftverekkel és az After Effects alkalmazás segítségével alkotta meg a spanyol művész.

  (Forrás: Elle)