Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Gusztáv
-5 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Dwayne Johnson-féle Herkules és néhány kisfilm után újabb filmszerepet kapott a magyar modell.

  271670443 453013529816185 645580564376166540 n
  Fotó: barbarapalvin.italy / instagram

  A Variety információi szerint legközelebb az Eva Doležalová rendezésében készülő Serpentine című rövid horrorfilm főszereplőjeként láthatjuk Palvin Barbit. Az IMDb oldalán megjelent képek és leírás szerint a film egy olyan szektáról szól majd, amely rájött, hogyan lehet kígyóembert létrehozni.

  Barbi egy ilyen hibridet alakít majd, de megszenvedi a kígyólétet, bőrét például időnként kénytelen levedleni.

  A mindössze 12 perces rövidfilm február 5-én került bemutatásra az Egyesült Államokban.

 • Nem hagy alább a disznóvágós hangulat Orbán Viktor miniszterelnöknél. Miután szombaton Öttömösön megejtette az idei év első disznóvágását a szegedi fideszes képviselővel, egy kupica pálinkát is megittak.

  Kemény küzdelem után

  – írta Orbán Viktor vasárnap közzétett bejegyzésében, melyhez egy fényképet is csatolt. A fotón a küzdősportokban használt kifejezés is szerepel: „ippon”.

  Az ippon egyébként a legmagasabb pontszám, amelyet harcos el tud érni a japán harcművészetekben.

 • Mint arról az Index elsők között beszámolt, Instagram-oldalán jelentette be Szabó András, becenevén Csuti, hogy Kulcsár Edinával véget ért a házassága.

  Noha kívülről úgy tűnt, boldogan él a család, ezért is volt meglepő, amikor tavaly ősszel az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában kiderült, hogy válságban van a kapcsolatuk.

  Akkor azt mondták, azért is jelentkeztek a műsorba, hogy visszataláljanak egymáshoz.

  Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét... Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége!

  — írta Instagram-oldalán Kulcsár Edina férje.

  Csuti most a Blikknek is megszólalt a történtek után, ahol elárulta, hogy ugyan nincs jól, de elkerülhetetlen volt a mostani döntés, amit közösen hoztak meg.

  Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk. A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek.

 • 41368915 9c30e6b9afd678a0fed61142a8dc933c wm
  Fotó: Instagram

  Mint arról az Index is beszámoltIstenes Bence Instagram-oldalán, egy hosszabb posztban mesélt arról, hogy úgy döntött, a tavalyi év után nyugalomra és csendre van szüksége, ezért végigjárja a méltán híres El Camino zarándokutat.

  Azonban többen nemtetszésüket fejezték ki emiatt, mondván Bence hónapokra egyedül hagyta feleségét, illetve a gyerekeket - szúrta ki a Bors.

  "Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem" - írta Bence, erre érkezett a válasz az egyik követőjétől, miszerint:

  Végülis tök jó.. én is mennék simán... csak valahogy nincsen kedvem a gyerekeimet az anyjukra hagyni x hétig, hónapig, amíg spanyolban bolyongok keresve a boldogságot.