Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszerre dögös és bizarr.

  Bizarr fotó került elő Rihannáról. A barbadosi énekesnő, aki éppen tegnap, azaz február 20-án lett 36 éves, a felvételen egy egészen szokatlan szerelésben, harisnyában, bodyban, bő pólóban és magassarkú cipőben látható.

  A fotó azonban mégsem csak az öltözék miatt érdekes, hanem azért, mert aDiamonds című dal előadója így állt neki egy villanykörte kicserélésének. Rajongói csak dicsérni tudták a kétgyermekes édesanyát, amiért nem kényeskedik egy ilyen feladat miatt, s de azért is kapta a dicsérő szavakat, amiért tűsarkúban mászott létrára.

  Bár a fotó, amelyet a Bors szúrt ki, csak a minap került elő, egyébként nem friss: az egyik legtöbb követővel rendelkező Rihanna fanoldalon tették közzé, de még 2020-ban fotózták a Harper's Bazaar című lapnak. Akkor ennél bizarrabb helyzetekben is megörökítették Rihannát.

 • Kispesten teniszezett a filmes legenda.

  Az Index is beszámolt Russel Crowe és Rami Malek Budapestre érkezéséről a Nürnberg című film forgatásának apropóján. A Gladiátor színészét már el is csípték fővárosunkban, Bátyai Éva, a Barátok közt egykori színésznőjének férje és fia futott össze vele a minap, amelyről most a Reggeli stúdiójában mesélt.

  Mint kiderült, a nagy találkozó nem a Váci utcában, vagy esetleg a Halászbástyánál történt, hanem egy XIX. kerületi teniszpályán, ahol együtt edzett az apa-fia páros.

  „Pont egy háromórás edzésük volt, és mellettük teniszezett Russel Crowe. Azt hiszem a Wekerlén valahol. Ott volt, ők nem is vették észre, nem azzal foglalkoztak ki van mellettük. Amikor mentek el, akkor Russel Crowe odament a férjemhez, és megkérte, hogy segítse megigazítani a hálót” – mesélte Bátyai, párjának pedig így tett, aztán beszélgetett is egy kicsit a férfival. Ekkor esett le neki, hogy az új-zélandi filmsztár állt előtte, de addigra Crowe visszament a pályára, így úgy döntött, vár egy kicsit, hátha készíthetnek közös fotót.

  „Crowe-nak volt egy szép labdamenete, és ki is nézett a férjemre, aztán megkérdezte tőlük, hogy szeretnétek egy képet? Mondta a férjem, hogy igen, kisfiammal is beszélgetett egy kicsit angolul. Nagyon közvetlen volt, kedves, nagy öröm volt ez nekik.”

 • Betörtek Szabó András Csuti üzletébe, aki a Mokkában mesélt a történtekről Iszak Eszternek és Váczi Gergelynek.

  „Mi is csak a kamerafelvételeket láttuk. Ugye egy plázában van egy kioszkunk, bezártunk, és ehhez képest egy óra pár percre betörtek hozzánk. Ez nyilván nem egy túl bonyolult lépés, belépni a pultba, ott viszont már jelentős anyagi kárt okozott. Feltörte, kifeszítette a kasszát a helyéről, és elvitte” – kezdte Szabó, hozzátéve: a fő probléma azzal volt, hogy a biztonsági szolgálat élőben végignézte kamerán a történteket. Mindössze egyszer próbáltak telefonálni neki, de rossz számon keresték, ennél többet azonban nem tettek az ügy érdekében.

  Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor nem hívod ki a rendőrséget? Végignézel egy lopást, ez nem logikus emberi lépés?

  Az üzletember e-mailben már panaszt fogalmazott meg emiatt, szerinte ugyanis ez lenne a feladata a biztonsági őröknek, ha már fizetnek a bérleti díjjal együtt a szolgáltatásukért. Most saját erőből két új kamerát telepítettek a kioszkjukhoz, valamint mozgásérzékelős jelzőket szereltek fel, hogy már a pultba lépés esetén hallani lehessen, ha illetéktelen személy jár ott.

  „Megvan az elkövető, de nyilván a készpénzt péntek estétől szombat délig, amíg sikerült őt elfogni, a szórakozóhelyeken kellene keresni.”

 • Bódi Sylvi néhány éve úgy döntött, élete középpontjába a természet kerül, ezért vidékre, majd külföldre költözött, csirkéket nevelt, saját minigazdaságot vezetett. Emellett fő szenvedélyévé a szörfözés vált.

  „Nekem is volt olyan korszakom az életben, amikor kicsit nagyobb volt az arcom, kicsit öntörvényű voltam, és nagyon jót tett, hogy az óceán megnevelt – nem mintha a szüleim nem neveltek volna meg, mert szerintem jól csinálták alapvetően, de az óceán továbbvitte ezt a munkát” – kezdte a Tények Plusznak Bódi, aki 14 évesen kezdett modellkedni, de úgy érzi, eljött az idő, hogy lezárja élete ezen szakaszát.

  „Én nagyon régen belekerültem a médiába, úgy érzem, ezen a területen nekem már minden megadatott. És ezért nyilván nagyon hálás vagyok, de úgy is érzem, hogy elég.”

  Épp emiatt jövőjét is visszavonulva képzelni el, nem szeretne már tévében, műsorokban szerepelni, helyette gyerektáborokat szervez a világ több pontján.

  Nekem nagyon jó a természetben, egyre kevésbé szeretnék az épített környezetekben élni 

  – magyarázta a modell. Ez a felismerés a jellemfejlődésében is közrejátszott, sokat változott az előnyére az elmúlt években.

  „Szerintem sokkal jobb fej vagyok. Mondjuk, 20 éves koromban sokkal inkább azt néztem, hogy milyen autóból száll ki egy férfi, és egy jó ideje már azt nézem, hogy ki száll ki, teljesen mindegy, milyen autóból. Az, hogy ki milyen ruhában van, milyen márkában, ezek annyira felesleges dolgok már az életben. Egyidőben ez nekem meghatározó volt, hiszen benne voltam a modellkedésben, számított, de aztán rájöttem, hogy ez nem én vagyok, ebből ki kell egy kicsit emelkedni. […] Nem voltam elég jó ember. Ezt kemény kimondani, de nem voltam soha rossz ember, de kicsit felszínesebb voltam, és az akkori gyerekkori barátaim is ráébresztettek erre, hogy hahó, mi lett veled, elvitt téged ez a modellvilág.”