Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Emlékezetesre sikerült a koncert, ahol több híresség is szemtanúja lett a kis malőrnek.

  GettyImages-1399996301
  Fotó: Jo Hale / Getty Images Hungary

  Harry Styles rajongói egyhamar nem fogják elfelejteni legutóbbi fellépését, legfőképp azok, akik az első sorban ültek a telt házas koncerten. A 28 éves énekes nemrég a kaliforniai Inglewoodban adott koncertet, ahol a Music for a Sushi Restaurant című számát énekelte, amikor egy kelleténél szélesebbre sikerült terpesz következtében nadrágja magadta magát, és ágyéktájon kettérepedt. Miután Styles döbbent arcot vágva a közönség felé maga is észrevette a bakit, a kezével eltakarta a szakadást, és egy törülközőt maga köré csavarva fejezte be az előadást.

  Külön bónusz, hogy jó pár híresség is végignézte az esetet a közönség soraiból, ugyanis többek között Jennifer Aniston, Kylie Jenner, Trevor Noah és Ellen DeGeneres is jelen volt az eseményen.

  (via TMZ)

 • Szépen indult, de csúnya esés lett a vége.

  GettyImages-1446980497
  Fotó: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images Hungary

  Kristen McMenamy amerikai szupermodell nem az első szépség, aki áldozatul esett egy kifutón történt teátrális bukásnak, és biztosan nem is ő lesz az utolsó. A bokáig érő, áttetsző szoknyás viseletbe és rózsaszín kesztyűbe öltözött, 58 éves modell magas sarkú cipőjében imbolygott, mielőtt engedett volna a gravitációnak, és térdre rogyott a kifutón.

  Bár a közönség tagjai gyorsan a segítségére siettek, McMenamy azzal intézte el a dolgot, hogy levette a lábbelit, és mezítláb tette meg az út hátralévő részét. A pillanatról készült több felvételen is jól látható, ahogy a modell a magas sarkú cipővel a kezében sétál, majd végül bosszúsan ledobja a kifutó két oldalán.

  (via Glamour)

 • Luke Ansell és kedvese nemrég költözött be vadonatúj otthonába Bournemouthban, ahová vásároltak egy bőrkanapét is. A bútor nem volt olcsó, közel nyolcszázezer forintnak megfelelő fontért vásárolták, azonban a terméket kiszállító cég emberei minősíthetetlen munkát végeztek, amikor elhozták a házba.

  A szállítók ugyanis a lépcsőfordulóban hagyták a beragadt kanapét, amelyet nem sikerült felvinniük az emeletre, ellenben sikerült megrongálni a korlátot, a falat és persze magát a bútort is. A párost sokkolták a látottak, pláne hogy a cég többször biztosította őket, hogy számtalanszor volt már dolguk szűk helyekkel, nem lesz probléma.

  A képek alapján mégis lett némi:

 • Stephen Dorff már korábban is kifejtette, hogy szerinte a Marvel-filmek szemetek, amikor 2021-ben a Fekete Özvegyet kritizálta, és ő érezte magát kínosan a főszereplő, Scarlett Johansson helyett is.

  Dorff  szerint, aki az 1998-as Pengében alakította Wesley Snipes karakterének ellenfelét, évtizedek óta nincs ahhoz fogható már, mint Tim Burton vagy Christopher Nolan Batman-filmjei.

  Ezek a filmek mind értékelhetetlen szemetek, érted, mire gondolok? Áldja meg az Isten őket, rengeteg pénzt keresnek vele, de a filmjeik attól még sz*rok. Senki sem fog emlékezni rájuk, senki sem fog emlékezni a Black Adamre a végén (az egyébként pont DC-film, és nem Marvel – a szerk.). Nem is láttam azt a filmet, annyira gagyinak tűnt.”

  A Frostot alakító színész az MCU keretein belül készülő Penge-filmet is élesen kritizálta, mondván, ők már megcsinálták a legjobb verziót a kilencvenes évek végén.

  „A Marvelnél már megszokták tőlem, hogy köpködöm őket. Hogy is áll most az a PG Penge-film, amihez nem találnak rendezőt? Bárki, aki bevállalja, nevetség tárgya lesz a többiek szemében, mert mi már megcsináltuk a legjobbat. Nincs még egy Steve Norrington” − jelentette ki Dorff, aki nem valószínű, hogy szuperhősjelmezbe fog bújni ezek alapján.