Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mexikóból jelentkezett be a tévés.

  Napi rendszerességgel jelentkezik be Mexikóból, az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát! forgatásáról Ördög Nóra. A tévés egyperces vlogokat tesz közzé az Instagram oldalán, ahol beszámol napjáról, legutóbb pedig az elmúlt másfél hét tanulságait összegezte.

  1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.)

  2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.

  3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is! 

  – írta bejegyzése alá a műsorvezető, hozzátéve: ez volt az első pihenőnapja, olyankor pedig „az ember nem csak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is”.

 • Egy nő, aki fiatal korában növesztett először arcszőrzetet, majd 16 éven át mindennap borotválkozott, végre eldobta a borotvát és elfogadta dús szakállát.

  A most 29 éves Coral Sanchez kilencévesen szúrt ki egy szőrszálat az állán, és 12 éves korától kezdve minden reggel borotválkozni kezdett, hogy elkerülje a gúnyolódást. Az influencer elmondta, hogy a borosta kora délutánra már visszanőtt, ő pedig rétegezte az arcát alapozóval, és mindenkivel tartotta a távolságot, hogy meg ne lássák. Éveken át rejtegette az arcszőrzetét, amit egy hirsutizmus nevű betegség okozott, és még volt párja előtt is sikerült titokban tartania, akivel négy évig járt. De miután Sanchez 26 évesen anyagi válsággal küzdött, képtelen volt mindennap borotválkozni, és kezdett megkérdőjeleződni benne, hogy miért is csinálja egyáltalán. Mostani, közel négy éve vele lévő párja, a 25 éves Illias Clark megnyugtatta, hogy neki így gyönyörű, és hogy a teste természetesen csinálja ezt.

 • Marics Peti és Valkusz Milán már gyerekkoruk óta jól ismerik egymást, barátságuk pedig kiállta az idő próbáját, és később közösen alapították meg a Valmar formációt. A két fiatalt már jóval a zenei karrierjük kezdete előtt érdekelte a szereplés és a szórakoztatás világa. Most azonban előkerült egy 10 évvel ezelőtti videóklip az akkor még csenevész párosról, ahol az LMFAO Party Rock Anthem című slágerére bolondoznak. 

  A Sztárban Sztár legutóbbi adásában már néhány részletet látni is lehetett a rég elfeledett produkcióból, ugyanis Valkusz Milánnak pont a 2010-es évek népszerű duójának egyik tagját, Redfoot kellett alakítania fellépésében. A két zenész 15 évesen még aligha sejtette, hogy egyszer milyen magaslatokba fognak jutni, amikor az alábbi szórakoztató felvételt készítették:

   (via Bors)

 • Hamarosan háromgyerekes édesapává válik Kovács Áron. A közel 50 éves műsorvezető ismét apai örömök elé néz, ugyanis 25 évvel fiatalabb menyasszonyával első babájukat várják. A sztár tavaly decemberben kérte meg szerelme kezét, akivel akkor már négy éve egy párt alkottak. 

  Négy éve ismerem a mátkám, és nemhogy enyhülne az iránta érzett szerelmem, hanem egyre erősödik. Nekem nagyon sok szerzeményem van, ennél lehet, hogy van jobb, de igazabb nincs, ezt biztosan állíthatom

  – mondta a műsorvezető, akinek első házasságából két gyermeke született, most pedig örömmel jelentette be, hogy úton van a harmadik.

  Még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe

  – árulta el a Best magazinnak, amit a Bors szúrt ki.