Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszer és mindenkorra pontot tett a téma végére.

  Úgy tűnik, meglehetősen sokakat érdekli Horváth Éva lábmérete, legalábbis erről árulkodik a kétgyermekes édesanya legfrissebb Instagram posztjának szövege. A modell egy bikinis kép társaságában tisztázta, mekkora is a lábfeje, a továbbiakban azonban nem kíván a témával foglalkozni, a kiváncsi rajongóknak tehát ajánlott jól megjegyezni, vagy felírni a választ.

  „Annyira unom már, hogy naponta húszan kérdezitek hányas a lábam. Itt a végső válasz és utána soha többé nem válaszolok erre a kérdésre! 38 volt, 2 gyerkőc után lett 39-es! Vékony a bokám a lábfejem, vékonyak a csontjaim ezért láthatjátok nagyobbnak! És tudjátok a lencse! ( na ennek az oktatásába most nem megyek bele, mert még 4 óra múlva is írnám a posztot). De nem 42-es es nem is 40– es, a 39 sokszor nagy rám mert csak szélesedett. Valójában tramplibb lettem. 15 kiló az 15 kiló pár hónap leforgása alatt” – fogalmazott Horváth bejegyzésében.

 • Ismerje meg Julia Vinst, a 26 éves erőemelő nőt, aki bár egy címlapmodell arcvonásaival rendelkezik, de ez ne tévesszen meg senkit.

  Ez a fiatal lány 181 kilogrammot tud helyből megemelni, ami egy hím oroszlán átlagsúlyának felel meg. Szépsége mellett Vinst olyan komoly eredményekkel rendelkezik, amire bármelyik erőemelő büszke lenne. A 162 centiméter magas és 65 kilogramm súlyú lányban olyan erő rejlik, amit elsőre sokan nem is hinnének.

  A szépség és az izomzat kivételes elegye több mint egymillió követőt vonzott Instagramjára, akik nem tudnak betelni az ártatlanságot sugárzó arcával és a szálkás testalkatával. Már három erőemelő világrekordot döntött meg, és még csak karrierje kezdetén van. De ha valaki ilyen elképesztő erővel rendelkezik, akkor nem is rejtély, hogy miért hívják az emberek Muscle Barbie-nak, amit ráadásul imád.

  „Annak ellenére, hogy sokan feltételeznek, én nem vagyok testépítő. Valójában az erőemelésre specializálódtam, és több junior világrekordot is tartok. Személyes rekordjaim közé tartozik a 252 guggolás, a 165 kilogrammos fekvenyomás és a 200 kilogrammos felhúzás, mindezt a 67 kilós súlycsoportban.” – mondta a lány, akinek fitnesz iránti szenvedélye 15 évesen kezdődött, és azóta is tart.

 • Ezeket a képeket Barbara Gill természetfotós készítette Hallo Bayben, az alaszkai Katmai Nemzeti Parkban. A Missouri államból származó 67 éves asszony a grizzlymedvét és nyolc hónapos kölykét pillantotta meg, akik együtt játszottak, majd békésen pihentek a napsütésben. Ez az öböl csakis csónakkal volt megközelíthető, hogy ne zavarják meg a természetben található élővilágot. Szerencséjükre éppen a parton voltak láthatóak a medvék, melyekről pompás képeket sikerült készíteni.