Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Árpa Attilával küzdött meg a színész.

  Vasárnap este lezajlott a Sztárbox szuperdöntője, ahol a heteken át tartó show-műsorban ringbe szálló celebek legjobbjai csaptak össze egymással a bajnoki címért. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban az est folyamán többek között Árpa Attila és Brasch Bence nehézsúlyú meccsét követhették nyomon a nézők.

  A mérkőzést végül Brasch nyerte, aki állóképességének és magabiztos technikájának köszönhetően már a második menetben eldöntötte az összecsapást. A bokszmeccs után Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán gratulált a 32 éves színésznek.

  A Sztárbox férfi nehézsúly győztese Brasch Bence, hazahozza Mosonmagyaróvárra a győztes övet! Gratulálok a fantasztikus győzelemhez!

  – olvasható a miniszter posztjában.

 • Hogyan máshogy?

  GettyImages-1434723718
  Fotó: Pablo Cuadra / Getty Images Hungary

  Dwayne Johnson – mint karrierje során oly sok mindent – az ünnepi készülődést is felettébb sajátosan értelmezi. A Black Adam és a Jumanji-filmek sztárja nemrég közösségi oldalán osztotta meg, hogy magával a Mikulással gyúrja a vasat, csak hogy a legjobb formájukat hozhassák karácsonykor. 

  Amint az a Szikla posztjából kiderült, legújabb ruhakollekciójához forgatott reklámfilmje kedvéért húzott piros sapkát, de annyira belejöttek a fehér szakállassal az edzésbe, hogy nem tudták azt abbahagyni, és éjszakába nyúlóan emelgették a súlyokat. Íme:

 • Előtört a rapperből az őszinteség.

  Feró majka
  Fotó: TV2

  Vasárnap este lezajlott a Sztárban sztár leszek! döntője, ahol többek között Nagy Feró is duettezett Nagy Alexandrával, akivel a Gyere, kislány, gyere című slágert adták elő közösen. A produkció után kedélyes beszélgetésbe kezdtek a mentorok a Beatrice frontemberével, akinek a hosszú évtizedek óta tartó pályafutását méltatták. A 77 éves énekes gyorsan utánaszámolva elárulta, hogy egészen pontosan már 52 éve lép színpadra énekesként.

  Figyelj, ilyenkor kicsit azért megnyugszom, hogy lesz melóm

  – vallotta be nevetve Majka, mire Till Attila szellemesen így reagált:

  Várunk szeretettel a Sztárban sztár leszek! hetvenedik évadába!

  Erre aztán Nagy Feró is beszállt az adok-kapokba, amikor a produkció értékeléséről kérdezte őt a műsorvezető, mosollyal az arcán a zsűripódium felé mutatva így felelt: „Figyelj ide, ezek nem értenek semmihez.”

  Én nagyon örülök, hogy ez így megszólal a mai napig, ezért mondom, hogy reménykedek, lesz ez így nekünk is

  – fordította komolyra a szót a rapper, véleményezve Nagy Feró funkydalát.

  Az adásrészletet alább tekintheti meg:

 • Megható pillanatot osztott meg az énekesnő.

  Hónapokon át tartó küzdelmek után vasárnap este kiderült, hogy ki lett a TV2 népszerű tehetségkutatójának, a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának a győztese. A fináléban több hazai sztár is tiszteletét tette, akik közös duettet énekeltek a versenyzőkkel, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a stúdióban. 

  Az est utolsó finalista produkciójaként Széchenyi Lili és Molnár Ferenc Caramel adta elő közösen a Csillagom című dalt, ami a zsűripultnál helyet foglaló Tóth Gabit és Pápai Jocit is könnyekig hatotta. A trió ugyanis a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában szerepelt együtt, így nem győzték hangsúlyozni, mennyi szép közös emlék tört fel bennük.

  Megasztár-osztálytalálkozó… 20 év… Megható volt

  – írta Tóth Gabi a hármójukról készült kép mellé.