Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem sokszor láthatunk hasonlót a képregényóriástól. 

  moon
  Fotó: YouTube

  Szokatlanul sötét és véres előzetest kapott a Disney Plusra érkező Moon Knight sorozat, amiben Oscar Isaac nincs a legjobb bőrben. 

  Nehezen tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettől, furcsa alakokat lát a sötétben, ráadásul megjelenik egy titokzatos alak is Eathan Hawk személyében, aki mintha tudná, hogy mi a gond vele.

  A részben Budapesten és Szentendrén forgatott sorozat nem a megszokott MARVEL termékek érzését kelti az emberben, sokkal nyersebb, erőszakosabb, inkább felnőtteknek szóló sorozatnak ígérkezik a Moon Knight, ami nem meglepő, lévén a karaktert sokszor Batmanhez hasonlítják, akinek több személyisége is van, az erejét pedig egy holdistentől kapja.

   

 • A Riverdale sorozat szívtiprója ruha nélkül hódít a Lacoste legújabb kampányában.

  GettyImages-937971828
  Fotó: Gabriel Olsen / Getty Images Hungary

  Alig néhány hónapja nézett apai örömök elé a 24 éves színész, KJ Apa, máris visszatért a rivaldafénybe, egy sokat mutató fotósorozattal. A képek a márka alsónadrágjainak reklámozásához készültek, KJ pedig nem okoz csalódást.

  00554243 000002
  Fotó: Lacoste via Bestimage
 • Az olimpia február 4-én veszi majd kezdetét és a kínai kormányzat célul tűzte ki, hogy addig – amennyire ez lehetséges – felszámolják a koronavírust az országban. Emellett az olimpiai faluban is arra fognak törekedni, hogy ne kezdjen el terjedni a fertőzés.

  Ebben segít az is, hogy a helyszínen működő éttermet automatizálták. Ezt már üzembe is helyezték, és az alábbi videón látható, hogy miként készítik és szervírozzák a robotok az ételeket:

  Az elkészült ételt a plafonról eresztik le kis tálcákon, a sportolók pedig azt is láthatják majd, hogy miként készítik el a masinák a betevőt.

  (via Reuters)

  Robot.png
 • Arnold Schwarzenegger 28 éves fiát a nagyközönség főként romantikus filmekből ismerheti, néhány éve pedig Miley Cyrus párja volt egy ideig.

  GettyImages-872186608
  Fotó: Gisela Schober / Getty Images Hungary

  Patricket a hétvégén Hawaii nyaralása közben kapták lencsevégre, egy kiadós fürdés után az óceán habjaiban. Kicsit azonban ront az összképen, hogy valamiért sárgára festette a haját, ami olyan, mintha egy rossz minőségű paróka lenne a fején.