2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy izgalmas kémfilmet hozott tető alá a rendező.

  Németországban forgatta le új filmjét a nemrég Oscar-díjjal jutalmazott Wes Anderson. Az egyedi képi világáról ismert rendező az IGN információi szerint ezúttal sem vállalt nagy kockázatot, amikor színészeket válogatott produkciójához, a legtöbb szereplő ugyanis (amellett, hogy mind Hollywood nagy állócsillagai) már Anderson előző filmjeiben is megfordultak.

  A teljesség igénye nélkül viszontláthatjuk a vásznon Scarlett Johanssont, Riz Ahmedet, Willem Dafoe-t, Tom Hankst, Benedict Cumberbatchot, a rendre visszatérő Bill Murray-t, a főszerepet pedig Benicio del Toro alakítja majd. Hozzájuk csatlakozik "friss húsként" Michael Cera, aki eddig még nem dolgozott együtt a rendezővel, de látatlanban sem kérdéses, mennyire beleillik Anderson esztétikájába.

  „Ezen a filmen, amit éppen befejeztem Németországban, vagy száz olyan ember dolgozott, akik már dolgoztak más filmjeimen. Akik újoncok a forgatásaimon vagy a filmkészítési folyamatomban, azok furcsának találják. Nem feltétlenül úgy dolgozom, mint ahogy normál esetben csinálják a filmeket" – mesélte a filmes, aki ezúttal egy sötét kémtörténetbe illesztett apa-lánya kapcsolatot dolgozott fel. A bemutatóról egyelőre még nincs hír.

 • A gyerekeit játszó kollégái is 2-3 évvel fiatalabbak csak nála.

  Végre véget ért a várakozás, megérkezett a Max kínálatába Sárkányok háza 2. évadának első epizódja! A rajongók nagy öröme megkérdőjelezhetetlen, azonban nem mindenki felhőtlenül elégedett az új felvonás minden részletével. Az Alicent Hightowert alakító Olivia Cooke például a minap egy interjúban őszintén kifogásolta, amiért alig 30 évesen egy nagymamát kelt életre a fantasy szériában. 

  „Nagyon összetett érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha képesek sárkányokat teremteni, akkor engem is megfiatalíthattak volna, aztán meg megöregíthettek volna. Vagy esetleg negyvenes éveikben járó színészeket kellett volna választaniuk?” – kezdte a színésznő, hozzátéve, egyrészt persze ez már mindegy, másrészt pedig nagyon hálás, amiért ő alakíthatja az egyik főszerepet, de valóban kicsit kellemetlen számára a dolog, pláne, hogy gyermekeit alakító kollégái is 1-, 3- és 5 évvel fiatalabbak csak nála. 

  Tom egy évvel fiatalabb nálam, és olyanokat kell mondanom, hogy Fiam, gyere ide! Gyere a keblemre!” Ez egy furcsa dinamika, aminek nagyon is tudatában vagyok

  – folytatta Cooke, aki véletlen sem szeretné szidni a sorozatot, de nem tagadta, a téma gyakran felmerül közte és Emma d'Arcy között is.

  Azért zúgolódom, mert nagyon rövid idő telt el aközött, hogy tinédzsert és nagymamát játszottam a tévében” – idézte a színésznő The Timesnak adott szavait a 24.hu.

 • Lenyűgözte szaktudásával a Cápákat.

  IMG 4858
  Fotó: RTL

  A Cápák között vasárnapi adásában Gyurján Attila saját kézműves gyógynövény likőrjét prezentálta, amely hazai terméke Berlinben aranyérmet szerzett, illetve egy londoni világversenyen pedig bronzérmez lett. A fiatal vállalkozó tinédzser kora óta főz pálinkát, először egy kiskőrösi pálinkafőzdében kezdett el dolgozni segédként, majd főzőmesterként, utána pedig operatív vezetőként.

  Saját vállalkozását így megszerzett tudására alapozta az azóta is alkoholos italokkal foglalkozó férfi, aki 8 millió forintot kért a befektetőktől 20 százalékért cserébe. Balogh Petya szerint a 32 éves vállalkozó hihetetlenül jó a pénzügyi tudatosságban és üzleti gondolkodásban, Moldován András pedig úgy vélte, egy igazán jó üzletkötőre lenne szüksége.

  Neked valójában szükséged lenne egy jó salesre, mert a 8 millió forint önmagában nem old meg semmit, de egy jó sales, aki ezt betudja juttatni egy csomó helyre, az sokat segítene.

  – magyarázta Moldován, majd kiszállt az üzletből, mert úgy érezte, nem tudná segíteni a fiatalt. Balogh Levente már másképp vélekedett a befektetésről:

  Nem sales-es kell, a terméknek magát kell eladnia. Még az édesapám is az mondta, hogy a sales-es azaz áruelosztó.

  mondta az üzletember, aki kijelentette, hogy még ő sem tudott volna szebb terméket előállítani, így megadta a vállalkozónak, amit kért.

 • Boldogságuk nem is lehetne már nagyobb.

  PAP 1072
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk családja hamarosan egy nyolcfősre duzzad, ugyanis az egykori szépségkirálynő második közös gyereküket hordja a szíve alatt. A sztárpár emiatt nemrég arról számolt be, hogy elérkezettnek látták az időt arra, hogy otthonukat bővítsék, ugyanis lassan kezdik kinőni a családi fészket. Most Kulcsár apák napja alkalmából érzelmes sorokat intézett rapper férjéhez a közösségi oldalán.

  Sokan tudják, hogy ki G.w.M, de csak kevesen ismerik őt úgy igazán! Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember, de az hosszú lenne... így apák napján csak annyit írnék, hogy KÖSZÖNÖM! Hálás vagyok, hogy mellettem van jóban-rosszban ebben a hatalmas örökre szóló felelősségteljes szerepben, hogy szülők vagyunk!

  – mondta az egykori szépségkirálynő, aki arról is mesélt, hogy mozaikcsaládban is remekül helyt tudnak állni.

  Akinek része van benne, az tudja, hogy nem egy könnyű feladat egy ilyen családi életet szépen egyengetni, hiszen sok a külső behatás, de mi a nehézségek ellenére szerintem nagyon szépen boldogulunk! Köszönöm, hogy ebben is a társam vagy és, hogy ilyen példaértékű apuka vagy!