Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ma öt éve órákon át több méter széles korcsolyázó embertömeg kötötte össze a Balaton két partját Badacsony és Fonyód között, mintegy 6 kilométer hosszan. Amikor Kardos Gábor kitalálta a Balaton-átcsúszást, nem sokan hittek a megvalósíthatóságában, és a szervezők száz embernél többre nem is számítottak. Végül nagyjából tízezren vágtak neki a távnak, a tó közepén spontán piknik alakult ki.

   Európában egyetlen nagy tó sem szokott befagyni, és ehhez hasonló jégtúra, tömeges átkelés ilyen extrém távon leginkább csak a Balatonon lehetséges – amennyiben lesz még valaha sportolásra alkalmas jég.

 • Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, ByeAlexre hosszú idő után ismét rátalált a szerelem, egy Benjamina nevű, gyönyörű modell személyében. 

  Az énekes Instagram sztorijaiból ítélve nagy a szerelem közöttük és sok időt töltenek egymással, bújkálni pedig semmiképp nem szeretnének, ezért szilveszterkor felfedte a lány kilétét.

  A fiatal lány tegnap sejtelmes, félmeztelen fotót posztolt magáról, az énekes pedig nem győzött bókolni neki a kép alatt.

  A tejútrendszer legszebb emberi lénye vagy

  — írta Alex a fotóhoz. A bejegyzés ide kattintva elérhető.

 • Nicolas Cage, Hollywood egyik legfurcsább embere, amit azzal, hogy kiderült, van egy házi varja, pedig nem segített ezt megcáfolni.

  A szebb napokat is látott Nicolas Cage nem sok jó filmet tudhat magáénak az utóbbi években, leszámítva egy-két valóban jól sikerült darabot, azonban az emberek többsége igy is töretlenül kiáll a sztár mellett, aki gyakran keveredik fura dolgokba.

  Legutóbb például kiderült, hogy a macskája mellett, egy varjút is tart otthon, aki ráadásul be is szól neki rendesen – írja az IGN Hungary.

  „Elkezdett beszólogatni. Ami nekem elég vicces” – mondta a színész, aki elárulta, hogy a Teegra névre keresztelt varjú gyakran mondja, hogy „viszlát”, amihez rögtön hozzá is teszi, hogy „segg”.

  A varjak nagyon intelligens állatok, tetszik, ahogy kinéznek. Mindig Edgar Allan Poe jut róluk eszembe. Bírom ezt a goth stílust, én is annak vallom magam

  – mondta Cage.

 • Nagy meglepetés érte az amerikai nőt, amikor ajtót nyitott.

  Screen Shot 2022-01-28 at 10.55.42.png
  Fotó: pubity / Instagram

  Ételrendelését ugyanis a futár helyett egy helyi rendőr kézbesítette, amit a dél-dakotai járőr egy egyszerű mondattal magyarázott meg:

  Tudom, hogy nem rám számított, de a futárját letartóztattuk.

  A jelentet egy, a bejáratnál elhelyezett kamera rögzítette, a videó pedig hamar elterjedt lényegében az összes közösségi média felületen.

  A Sioux Falls-i rendőrség időközben azonosította a rendőrt, akit Sam Buhrnak hívnak és egy közlekedési szabálysértés miatt kapcsolta le az ételfutárt, akiről később kiderült, hogy körözés alatt áll. Az ételkiszállítással foglalkozó cég megköszönte a rendőr munkáját és belső vizsgálatot indított a dolgozójukkal szemben.