Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nézőknek hála, VV Barna és Melina hálótársak lettek, VV Márió legnagyobb bánatára, azonban a lány nem adja magát.

  áy
  Fotó: RTL

  Már az első este előtt kijelentette, hogy a földön fog aludni, így kedvesének nincs miért aggódnia.

  VV Barna azért próbálkozik, és minden áron próbálta rávenni alvótársát, hogy ugyan másszon már be az ágyba mellé, de hiába. A fiú számára nagyon zavaró, hogy próbál nyitni Melina felé, de ő nem kér belőle.

 • Malti Marie elrabolta az internetezők szívét.

  GettyImages-1460871441
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images

  Először láthatta a nagyvilág Nick Jonas és Priyanka Chopra egyéves gyermekének arcát! A Jonas Brothers ugyanis hétfőn csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en, ennek ünnepélyes átadójára pedig feleségeik, Nick és Kevin esetében pedig és gyermekeik is elkísérték a zenészeket.

   Az indiai szépségkirálynőnek és férjének tavaly januárban született meg a kislánya, eddig azonban óvták őt a nyilvánosságtól, így eseményekre sem vitték, a közösségi oldalaikon pedig mindig csak hátulról, vagyarcát kitakarva mutatták meg őt szülei.

  Malti Marie debütálása hatalmasat szólt a neten: a tündéri kislány rögtön elrabolta a netezők szívét, akik egyetértettek abban, a pici főleg édesapja génjeit örökölhette, hiszen megszólalásig hasonlít az énekesre, illetve apai ágú unokatestvéreire.

 • A Netflixen lesz érdemes keresni a Pamela: A Love Story című új dokumentumfilmet, ami január 31-én kerül fel a kínálatba.

  pamela
  Fotó: Instagram

  A premiert azonban már megtartották, amin természetesen a Baywatch egykori sztárja is részt vett, ráadásul két fia, Brandon és Dylan táraságában.

 • Mindkettő kiütéses győzelmet ígért a rajongóknak.

  GettyImages-1460359119
  Fotó: James Chance / Getty Images Hungary

  Jake Paul és Tommy Fury évek óta rivalizál, már két korábbi alkalommal is nagyon közel álltak ahhoz, hogy a bokszringben rendezzék viszályukat, de a látványosságra eddig még nem került sor. A brit celebritás volt az, aki mindkét alkalommal visszalépni kényszerült, először bordatörés miatt, majd tavaly augusztusban megakadályozták, hogy az Egyesült Államokba utazzon a második találkozóra.

  A két hírességről azt érdemes tudni, hogy kezdetben mindkettőjüket idősebb testvérük által ismerhette meg a közönség, és nyilvános szerepléseik által sikerült később önálló médiaszereplőkké válniuk. Előbbi a botrányvideóiról elhíresült Logan Paul öccse, utóbbi a Cigánykirály, azaz Tyson Fury, minden idők egyik legjobb nehézsúlyú ökölvívójának kisebbik testvére. A közösségi médiában való üzengetéseik után végre bejelentették, hogy a páros február 26-án, Szaúd-Arábiában fog összecsapni, ahol a rivális felek nagyösszegű pénzdíjra számíthatnak. Paul és Fury most először állt szemtől szemben a ringben, hogy hírverést csináljanak összecsapásuknak az OVO Wembley Arénában.

  Nem maradt szóváltás nélkül a két férfi első találkozója, a profi bokszkarriert magának tudható Tommy Fury nem kertelt, kijelentette, ezúttal nem amatőrökkel kell megküzdenie a youtubernek, hanem egy igazi bokszolódinasztiából származó ellenféllel.

  „Jake Paul bokszkarrierje február 26-án véget ér, én pedig végre továbbléphetek a sajátommal – mondta Fury az eseményt bejelentő nyilatkozatában. – Mostanában minden alkalommal, amikor csak kiteszem a lábam, mindenki a Jake Paul elleni meccsről kérdez. Miután ez a meccs véget ér, mindenki azt fogja kérdezni tőlem, milyen érzés volt kiütni Jake Pault. A világ most látni fogja, mi történik, ha egy rendes bokszoló egy youtuberrel néz szembe.”

  (via Mirror)