Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hailie Jade és párja már 6 éve vannak együtt.

  GettyImages-1439425221
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

  Talán sokan emlékezhetnek még arra az Oscar-átadóra, ahol ugyan Eminem díjat nyert a 8 mérföld betétdalával, mégsem vette át a szobrocskát – a gála helyett ugyanis inkább otthon maradt, hogy mesét nézhessen kislányával.

  Nos, most mindannyian öregnek érezhetjük magunkat egy percre, Hailie Jade Mathers azóta ugyanis felnőtt, olyannyira, hogy a napokban megkérték a kezét. A 27 éves nő és párja 2016-ban ismerkedtek meg egymással az egyetemen, most pedig Instagramon jelentették be, új szintre emelték kapcsolatukat. Az eljegyzéshez rengetegen gratuláltak, köztük Skylar Grey énekesnő is.

 • vvfarm
  Fotó: RTL

  Különös látványra keltek hétfő reggel a ValóVilág 11 játékosai, udvaruk ugyanis egy valódi farmmá változott. A szénabálák közt tyúkok, kakasok és kecskék is várták a villalakókat, megkezdődött ugyanis a Gazda hét.

  Az állatokat látva a legtöbben gyermeki boldogságban törtek ki, ujjongva rohantak a két- és négylábúakhoz VV Kriszti vezetésével. VV Reni szintén rögtön barátkozni kezdett egy kecskével, bár pár percnyi simogatás után azért megkérdezte barátnőjétől, mégis milyen állatot dajkál épp.

 • A film 2023. március 9-én kerül a mozikba, és Hadik András berlini hadjáratáról szól, illetve a zseniális magyar hadvezér életét mutatja be, miként lett a felvidéki kisnemes az osztrák seregek fővezére és Mária Terézia hadügyminisztere. 

  HADIK-Előzetes-YouTube.png
  Fotó: Nemzeti Filmintézet / YouTube

  Kíváncsian várjuk, hogy a Hadik miként vizsgázik majd. Részben az Aranybulla bukása miatt, részben pedig azért, mert a film forgatásán Steve Dent is részt vett koordinátorként, aki már több Marvel-moziban is közreműködött.

  Szikora János rendező korábban elmondta: a szintén általa rendezett Ítélet és kegyelem című tévéfilmben már dolgoztak együtt Nagy Endre producerrel, aki megkapta azt a kivételes lehetőséget, hogy Hadik Andrásról történelmi kalandfilmet készítsen. Felkérésére vállalta a rendezést – tette hozzá.

  Szikora János szerint óriási lehetőség és felelősség a film elkészítése, hiszen huszárokról szóló történelmi kalandfilm nagyon régen készült Magyarországon, véleménye szerint utoljára Sára Sándor 80 huszár című ikonikus filmje. Jelezte, hogy ez is huszártörténet lesz, de nem az 1848–49-es szabadságharcról szól majd, hanem Hadik András huszárezredéről, amelyről viszonylag keveset tudni, mint ahogy a hadvezérről is.

 • Mint azt az Index is megírta, Zámbó Krisztián kedd délelőtt Facebook-oldalán egy korábbi képet osztott meg magáról, ahol bevallása szerint élete legjobb formáját hozza.

  Képaláírásban hozzátette, ismét eltökélte, hogy formába lendül, és a kép lesz hozzá a kellő motiváció.

  Krisztián
  Fotó: Instagram

  Erre valaki megjegyezte, hogy kedvese, Takács Zsuzsi is biztos támogatja, mire Krisztián annyit reagált, hogy már nincsenek együtt, de ezt hamar korrigálta, mondván, hirtelen felindulásból írta ki, és az egész csak az „ő hülyesége volt”.

  Ehhez képest most megosztott egy újabb Insta-sztorit, amelyben arról számol be, hogy de, mégis szétmentek a barátnőjével, és eljött az ő ideje.

  Nem vagyunk és nem is leszünk együtt, ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, a másik félell mi van! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos, végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem akarok erről beszélni többet!

  – írta Krisztián, szóval ezúttal eléggé úgy tűnik, hogy Jimmy fia tényleg szingli lett.