Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy súlyos elváltozást vett észre a vendég fejbőrén, melyre az anyuka korábban azt hitte, hogy csak hétéves kisfia festékezte össze.

  Körülbelül egy évvel ezelőtt Lee King éppen a legjobb barátnőjével, Ricci Jessnél volthajat vágatni, amikor a 39 éves fodrász észrevett barátnője fején egy szokatlan, kb. 24 mm átmérőjű foltot. Az anyuka kezdetben azt hitte, hogy hétéves fia, Lucas King firkálta össze a fejét, így nem is törődött vele, de miután beszélt Riccivel, Lee úgy döntött, hogy elmegy és kivizsgáltatja azt. 

  Az orvosok megállapították, hogy a 43 éves nő fején egy ritka anyajegy, egy úgynevezett kék naevus található, mely bármikor rosszindulatúvá is vállhatott volna – így természetesen el is távolították azt. Ehhez Leenek három műtéten kellett átesnie, mostanra azonban jobban van, mint bármikor.

  (Forrás: Metro)

 • A hatszoros Grammy-díjas brit énekes életével, úgy tűnik, nem lehet betelni.

  GettyImages-1199767513
  Fotó: Craig Sjodin / Getty Images Hungary

  2019-ben Rocketman címmel már feldolgozták Elton John élettörténetét, amelyben a zenészt alakító Taron Egerton el is vitte a legjobb férfi főszereplőjének járó Golden Globe-díjat. Látszólag viszont akad még mesélnivaló, legalábbis a Disney-nél biztos így látják, ugyanis már javában dolgoznak a Disney+ kínálatában megjelenő új dokumentumfilmen.

  Az együttműködést maga Elton John is megerősítette. 

  A film többek közt betekintést nyújt majd az előadó karrierjének első öt évébe, ami alatt hét listavezető albumot elérve megalapozta a világhírnevét. Az alkotás az utolsó búcsúturnéjának felvételeivel zárul, amikor is a Madison Square Gardenben, Londonban és más helyszíneken lép fel utoljára. Feltehetően helyet kap majd benne a sztár utolsó észak-amerikai koncertje is, amelyre idén novemberben kerül sor a Los Angeles-i Dodger Stadionban.

  via (abcnews)

 • Ma ünnepli születésnapját minden idők egyik legsikeresebb szupermodellje.

  GettyImages-598855438
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  52 éves lett Naomi Campbell, az 1980-as, ’90-es évek egyik legikonikusabb szupermodellje, akiről sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy 52 évesnek néz ki. Campbell mindössze 15 évesen csöppent bele a modellkedés világába, egyedi stílusának és kisugárzásának köszönhetően pedig jóformán az egész szakmát átformálta.

  Alig pár héttel ezelőtt például az alábbi fotókat posztolta magáról, melyeken ugyan már nem annyira bevállalós, mint 10-15 évvel ezelőtt, szépsége azonban továbbra is megkérdőjelezhetetlen.

 • A népszerű spanyol sorozat, a La Casa de Papel (A nagy pénzrablás) mintájára a Netflix nemrég jelentette be, hogy Koreában is kezdetét veszi a furmányos fosztogatás.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A közönségkedvenc sorozat 2021-ben véget ért ugyan, de várható volt, hogy valamilyen formában szeretné vinni tovább a széria sikerét a streamingszolgáltató. Míg az eredeti történetben a nagyszabású rablások kitervelőjét, vagyis a Professzort Álvaro Morte alakította, úgy most a Netflix egy másik saját sikersorozata, a Squid Gamesztárját szánja a szerepre. A legújabb kedvcsinálóból az is kiderült, hogy a Salvador Dalí ihlette ikonikus maszkot ugyan elhagyják az új fosztogatók, de annak mintájára az ázsiai kultúra jegyeit hordozó maszkot fognak viselni. 

  AZ ÚJ SZÉRIA TÖRTÉNETE SZERINT a PROFESSZOR ÖSSZEHOZ EGY CSAPAT KÉPZETT ÉSZAK- ÉS DÉL-KOREAI TOLVAJT, HOGY AZTÁN megkíséreljék ELLOPni a JÖVŐBELI EGYESÍTETT KOREAI NEMZET FRISSEN VERT VALUTÁJÁT. 

  Itthon A nagy pénzrablás: Korea címmel érkező új spin-off-sorozat június 24-én fog debütálni a streamingplatform kínálatában.

   via (larepublica)