Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lana Del Rey a mai napon a tőle megszokott melankólikus hangulatú, új dallal jelentkezett, ami a Watercolor Eyes címet kapta.

  GettyImages-1357185226
  Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

  A dal feltűnik majd az Eufória következő részében, de egy kis ízelítőt hallhattunk már belőle az HBO sikersorozatának előzetesében is.

  Így egyértelmű, hogy a február végén megjelenő, Eufória soundtrack listájára is felkerül majd Lana zenéje.

  Lana a tavalyi évben különösen aktív volt, ugyanis két új albumot is kiadott, a Blue Banisters-t és a Chemtrails Over The Country Clubot.

 • Legutóbb Nina Dobrev örvendeztette meg hasonlóval a követőit.

  GettyImages-955761556
  Fotó: Matt Winkelmeyer/MG18 / Getty Images Hungary

  Ezúttal a Kardashian-Jenner klán 26 éves tagja, a modell Kendall Jenner dobta le ruháit és pózolt a hóban, de a szettet egy hatalmas, szőrös csizmával is kiegészítette. Az összkép így egészen érdekes lett, az pedig ismét kiderült, hogy Kendall nem szégyenlős. A felvétel minden bizonnyal Aspenben, a hírességek kedvenc síparadicsomában készült.

 • Kiderülhetett, hogy milyen hosszan nézhetjük majd Robert Pattinson Sötét lovagját, és jobb, ha nem veszünk literes üdítőt a büfében.

  patiman
  Fotó: YouTube

  Nem sűrűn fordul elő, hogy két, két és fél óránál hosszabb filmek kerüljenek mozikba, hiába akad olyan kivétel, mint a Bosszúállók: Végjáték, ami 3 óra 2 perces játékidővel operált. Nemrég azonban felkerült az IMDB-re a The Batman játékideje, ami 2 óra 55 percet ígér Gotham utcáin.

  Azonban ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis az IMDB alaplapokat gyakorlatilag bárki szerkesztheti, igy nem tekinthető hivatalos információnak, pláne, hogy a Warnertől sem érkezett megerősítés.

  Egyébként ha igaz a közel három órás játékidő, akkor a márciusban érkező mozi olyan hosszú lesz, mint A Keresztapa volt.

  A Port.hu egyébként 133 percet ír a filmre, úgyhogy nehéz megmondani, kinek van igaza.  

 • Ha és amennyiben kisfiú lesz az utód.

  Korábban már az Index is beszámolt Nádai Anikó és Hajmásy Péter nem is annyira újdonsült románcáról, a szerelmesek ugyanis hamarosan összeházasodnak és az első közös baba is úton van már. A pár péntek reggel volt az RTL Reggeli vendége, ahol a lánykérés és a szerelmükkel kapcsolatos egyéb kérdések mellett arra is kitértek, hogy hogyan fogják hívni az utódot.

  Ha fiú lesz, akkor Péter Pál. Nekem apukámat is, nagypapámat is így hívják, elég régóta megy az a hagyomány 

  – árulta el Hajmásy a műsorban, melyre Nádai is reagált, szerinte hihetetlenül kedves dolog az, hogy így hívják Petit és férfi felmenőit is, hiszen mindig mosolyt csalnak az emberek arcára. A Péter Pál név persze csak abban az esetben áll fent, ha a csöppség fiú lesz, amennyiben a párnak kislánya születik, úgy a Hanna Eszter nevet fogják neki adni.

  Ezt pedig már csak a poén kedvéért is itt hagyjuk: