2024. június 15. 15:00
Magyarország
Svájc
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00
Spanyolország
Horvátország
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország
Albánia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt is elárulta, miért döntött a plasztikai beavatkozás mellett.

  Képernyőkép 2024-06-14 205656.png
  Fotó: Instagram

  Szabó Franciska néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban találta meg a számításait. Az Exatlon Hungary korábbi Bajnoka a tengerentúlon Sheena Bathory művésznéven ismert, ráadásul történelmet is írt egy nemrég induló sportágban: ő az első női versenyző az amerikai Power Slap nevű pofonbajnokság történetében, aki KO-val ütötte ki ellenfelét.

  Az U23-as cselgáncs-Európa-bajnok, aki jelenleg Miamiban él, mindent meg is tesz annak érdekében, hogy kirobbanó formának örvendjen. Nemrég egy plasztikai műtétet is bevállalt, mert amióta felhagyott a testépítéssel, nem mindenével elégedett. Az ún. brazil fenékfeltöltés mellett döntött.

  Két évvel ezelőtt még testépítő voltam. Amióta abbahagytam, észrevettem, hogy bizonyos testrészeimen elkezdett lerakódni a zsír. Nem számított, mennyire figyeltem oda a diétára vagy az edzésekre, sem a karizmomról, sem a combomról nem tudtam ledolgozni azt

  – árulta el a sportoló az előtte-utána fotókat is szemléltető videóban, amely ide kattintva érhető el.

 • Együtt pózoltak a vörös szőnyegen.

  Jessica Alba ritkán mutatkozik együtt tinédzser lányaival, ám a napokban kivételt tettek. A színésznőt a 13 éves Haven és a 16 éves Honor is elkísérte egy vörös szőnyeges eseményre, pontosabban a legújabb filmje, a Trigger Warning Los Angeles-i bemutatójára voltak hivatalosak. 

  A Netflix-film bemutatóján Alba úgy nézett ki, mintha nem is egy háromgyermekes édesanya lenne. A rajongói közül többen is a lányai nővérének nézték a színésznőt.

  Alba az eseményen elárulta, mit szólna ahhoz, ha gyermekei a nyomdokaiba lépnének.

   Úgy gondolom, hogy bármit is mondok a gyerekeimnek, biztosan az ellenkezőjét fogják csinálni. Úgyhogy túl határozott véleményt igyekszem nem mondani semmiről sem

  – magyarázta a People magazinnak a színésznő, akinek egy fia is született férjétől, Cash Warrentől: Hayes hatéves.