Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Íme Major, az odesszai tűzoltóság kabalakutyusa, akit a lánglovagok 2022-ben vettek magukhoz, miután kimentették egy égő házból eredeti gazdáját, aki hálából rájuk bízta a jószágot.

  Azóta Major tiszteletbeli tagja a brigádnak, saját kis házat kapott, ami hasonlít a tűzoltóságra, szeptemberben pedig elkezdték fejleszteni a szaglását is, hogy segíthessen a munkában, mindemellett pedig az állomás cuki kabalája.

 • VV Barna és VV Melina a nézőktől kaptak kommenteket, illetve kérdéseket, amikre többé-kevésbé sikerült is válaszolniuk, azonban később villatársaikkal folytatódott a dolog, ami nem sült el a legbékésebben.

  vv11
  Fotó: RTL

  A feladat után ugyanis a többiek reagáltak az elhangzottakra, és például VV Rico úgy érezte, hogy Melina kitérő válaszokat próbált adni, elterelve a figyelmet VV Lissza és VV Márió kapcsolatára.

  VV Lissza pedig gyáva féregnek nevezte VV Melinát, miután utóbbi azzal gyanúsította, hogy VV Márióval csak érdekkapcsolatban vannak.

 • A képek láttán az embernek rögtön kedve lenne az edzőterembe rohanni.

  rita
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő London utcáit járta épp, amikor belefutott néhány paparazziba.

  Rita pedig enyhén letolt napszemüvegben köszöntötte őket, miközben megvillantotta a görög szobrokat idéző kockahasát is.

 • A nézői kommenteket csak VV Barna és VV Melina kapták meg, akik őszintén válaszoltak a kérdésekre.

  vv11
  Fotó: RTL

  A nézőket és VV Barnát is nagyon érdekelte, hogy Melina jelenleg hányadán áll VV Danival, amit a lány most tisztázott.

  Mint mondta, még nem szerelmes, de többet érez iránta, mint barátság.

  Ezután VV Barnán volt a sor, akit néhányan manipulatívnak neveztek, de előkerült a kérdés, hogy a fiú milyen elveket vall.

  Barna őszintén elmondta, hogy nem akarja apja nyomdokait követni, és elítéli a nők bármilyen formájú bántalmazását.