Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megvédte magát az egykori luxusfeleség.

  Kritika érte Polgár Tündét közösségi oldalán, miszerint valótlanul hivatkozik úrinőként magára, emiatt megosztott tartalmai is hiteltelenek. Mint ismert, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője előszeretettel oszt meg etikett- vagy stílustanácsokat követőivel, legutóbb azonban a bírálatra is reagált.

  „Nem vagyok úrinő. Ezt a kommentet kaptam meg a minap, és teljes mértékben igaza van a hölgynek. Tényleg, a szó eredeti értelmében véve sem nemesi, sem arisztokrata származásom nincsen, szóval nem vagyok klasszikus úrinő, és nem is úgy élek” – kezdte Instagramra feltöltött videóját Polgár, szerinte viszont napjainkban nem is ettől lesz valaki az.

  „Illem, udvariasság, mások iránti tisztelet és jó modor. Számomra ezt jelenti úrinőnek lenni. Az a nő, aki már nem csak kizárólag a férfira támaszkodik, hanem képes önálló életet élni, önálló karriert építeni, de ha lehet, úgy, hogy ne menjen – mondjuk – a család rovására. Nem születtem úrinőnek, folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy amennyire lehet, sikerüljön mindig illedelmesen, tisztelettudóan, megfelelően viselkednem” – fogalmazott az üzletasszony.

 • Már Instagramon is átírta a nevét.

  Vitézzé avatták Varga Viktort, számolt be róla az énekes Instagram-oldalán. Varga nemcsak vitézi „oklevelét”, de egy, a ceremónián készült videót is mutatott követőinek.

  „Olyan megtiszteltetésben lett részem, amit álmomban sem gondoltam volna. Vitézzé avattak az 1956-os Vitézi Lovagrend főkapitánya, @dr.sasslaszlo a rend tagjai jelenlétében a Szent Flórián-templomban Budapesten, 2023. 06. 03-án. Végig eksztatikus élményben volt részem, de mikor a Vitézzé avatlak! / Hazámat szolgálom! mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam” – kezdte bejegyzését a zenész, aki szerint most kiemelten fontos feladata lesz, hogy a magyarsággal, a nemzeti identitással és a hagyományainkkal foglalkozzon.

  „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak, tudtom nélkül” – fogalmazott Varga.

 • Kétgyermekes apuka lett a humorista.

  Instagram oldalán számolt be családja bővüléséről Dombóvári István: megszületett a humorista második gyermeke, szintén egy kisfiú. A boldog anyuka és apuka a kicsi érkezését eddig titokban tartotta, most pedig egyaránt egy-egy babakezes fotót osztott meg saját profilján.

  Mostantól még eggyel többen vagyunk! Isten hozott következő kisfiam!

  – fogalmazott Dombóvári, míg felesége posztjában a pici nevét is elárulta, akit Dombóvári Lajosnak, Lalikának neveztek el. Nagyobbik gyermekük, István 2021. januárjában látta meg a napvilágot.

 • Olyan, mintha farsangra zseblámpának öltözött volna.

  Nehéz szavakat találni Kanye West feleségének legutóbbi ruhaválasztására. Bianca Censori egy bizarr, szó szerint tetőtől talpig nylonból készült, furcsa szabású fekete ruhában érkezett vasárnap egy misére, ahol lesifotósok kapták őt és férjét lencsevégre.

  Nem tudni, ki vagy mi inspirálta a jelmeznek is beillő hacukát, mindenesetre kételkedünk benne, hogy kényelmes lett volna a fejre húzott harisnya, amit még West próbált meg megígazítani kedvese fején. Abba inkább bele sem gondolnánk, hogy oldotta meg ebben az evés-ivást-, vagy épp a mosdóba menetelt Censori, a kommentelők szerint viszont kezd ijesztővé válni, mi mindenre rá nem tudja venni a rapper a nőt.

  West zoknicipője is megér egyébként egy pillantást: