Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég az Index is beszámolt arról, hogy a 2018-ban elhunyt Stan Lee ismételten felbukkanhat a Marvel-filmekben, méghozzá úgy, hogy digitálisan raknák őt bele a korábbi, fel nem használt jelenetei segítségével.

  Lee
  Fotó: Northfoto

  Létezik ugyanis egy szerződés, aminek értelmében a stúdiónak joga van ahhoz, hogy felhasználják Stan Lee-t mindenféle produkcióban, legyen az film, sorozat, vagy más egyéb, ami hozzájuk köthető, ráadásul ez a megállapodás 20 évre szól.

  Azonban ennek hallatán rengetegen felháborodtak, mondván a Disney még a halála után is ki akarja zsákmányolni Pókember és számtalan más képregényhős atyját.

  A Twitteren többen is hangot adtak véleményüknek, ahol nem kíméltek a Disney-t. Jay Bauman, a Red Letter Media gyártócég alapítója például így vélekedik a dologról:

  Az utolsó éveiben is kizsákmányolták Stan Lee-t, erre még most sem hagyják békében nyugodni. Elmentek ti a p*csába!

  Harry Kassen, kritikus szerint kegyetlenség a Disney részéről, hogy Lee-t egyfajta brandnek tekintik, és ő is megemlítette, hogy végső soron nem is meglepő a részükről, hiszen életében is ezt tették vele.

  Az IndieWire oldalán is fel-fel bukkantak a rajongók véleménye, akik úgy gondolják, hogy egyszerűen kiárusítják Stan Lee-t, aki már nem is egy személy, inkább egy Marvel karakter, aki felett a Disney az úr.

  (IGN Hungary)

 • Nagyon úgy tűnik, hogy Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkot.

  Legalábbis a Blikk nemrég arról számolt be, hogy a rendezőt és a táncművészt együtt látták a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál, amiről fotók is készültek.

  Ugyan Szente kecskeméti látogatása nem igazán számít furcsának, elvégre az ottani színház főrendezője, ám ezúttal Molnár Andreába társaságában tette azt. A lapnak megszólaló szemtanú szerint, a páros a színház előtt találkoztak, ahová együtt léptek be végül.

  Noha ebben elsőre nincs semmi különös, ám mint kiderült, Szente és Molnár között láthatóan több van mint barátság, ugyanis nem csak megérintették több alkalommal egymást, de a csók sem maradt el.

  A lap megkereste a rendezőt is a kérdéssel kapcsolatban, ám rövidre zárva a beszélgetést kijelentette, hogy a magánéletéről nem szeretne nyilatkozni.

  Ellenben a Blikk sikeresen elérte Szente egyik barátját, aki szerint korai még kapcsolatról, vagy szerelemről beszélni, de jól érzik egymás társaságában magukat, viszont nem sietnek el semmit.

 • Shane Tusup foggal-körömmel próbálja visszaszerezni Szabó Zsófit, aki továbbra sem hajlandó megbocsájtani az edzőnek.

  shane
  Fotó: Instagram

  Mint arról az Index is beszámolt korábban, a lánykérés után nem sokkal szakított Shane Tusup és Szabó Zsófi, akik Instagramon jelentették be, hogy külön utakon folytatják az életüket, aminek oka az amerikai edző viselkedése volt. Zsófi végül kiadta az útját az állítólag agresszívan viselkedő Shane-nek, ám itt még nem ért véget a történet.

  A Blikk nemrég arról számolt be, hogy egy Zsófihoz közel álló személy szerint Shane a szakitás óta mindent megpróbál azért, hogy visszakapja Zsófit: virágokkal és mindenféle ajándékokkal igyekszik megbocsájtást nyerni, ám a műsorvezető határozottan eldöntötte, hogy nem lesz köztük semmi.

 • Az immár 63 éve Barbie-babákat gyártó Mattel az elfogadás és a tolerancia jegyében újabb kollekciót fog a piacra dobni. 

  00572517 000001
  Fotó: Mattel via Bestimage

  A márka első hallókészülékkel rendelkező Barbie-jának megjelenésétől kezdve a pigmenthiányos bőrbetegséggel küzdő Ken babáig minden megtalálható a képek tanúbizonysága szerint. A 2022-es termékcsaládban fellelhető lesz még tolószékes, illetve művégtaggal rendelkező figura is. Ezekkel a cég arra szeretné ösztönözni a gyerekeket, hogy olyan babákkal játszanak, amelyek nem hasonlítanak rájuk, hogy ezzel segítsenek nekik megérteni a befogadás fontosságát.  

  Barbie testalkatán is változások történtek a cég elmondása szerint. A kisebb mellkastól kezdve a teltebb testalkatú, valamint a karcsú és kevésbé izmos férfi babákig az új játékok célja, hogy jobban reprezentálják a különböző testalkattal rendelkező személyeket.

  via (cnn)