Erik, Alexandra
EUR 383,81 Ft
USD 366,54 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hamarosan újra belenézhetünk abba a bizonyos fekete tükörbe, ugyanis érkezik a Netflix antológiasorozatának hatodik szezonja.

  netflix
  Fotó: YouTube

  Immáron három éve annak, hogy nem kaptunk új Black Mirror epizódot, azonban mindenki megnyugodhat, a nyomasztó történetekkel sokkoló antológiasorozat visszatér egy hatodik szezonnal, ami a Netflixre fog érkezni.

  AVariety információi szerint, az új etap több részt fog kapni, mint az előző, ahol mindössze három részig merülhettünk bele a Black Mirror világába.

  Mindenképpen jó hír, hogy az ígéretek szerint, a hatodik évad epizódjai 1-1 filmnek fognak érződni, ami feltehetőleg azt is jelenti, hogy egyes részek hosszabbra fognak nyúlni, mint 60 perc.

 • Az Így jártam anyátokkal sztárja a saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy az internet nem felejt. 11 évvel ezelőtt, alig pár hónappal Amy Winehouse halála után a színész Halloween-partiján egy olyan hústortát szolgáltak fel a vendégeknek, amely az énekesnő holttestét formázta meg. Akkor ennek semmilyen visszhangja nem volt, de a meglehetősen ízléstelen étel fotója pár napja újra elkezdett keringeni a Twitteren, és bár a képet végül törölték, némi késéssel ugyan, de kitört a botrány.

  A színész a felháborodott kommentek hatására az Entertainment Weeklynek szólalt meg, azt bizonygatva, hogy már akkor megbánta, és azóta is bánja a történteket. „Amy Winehouse generációja legnagyobb tehetsége volt, és sajnálom, hogy ilyen fájdalmat okoztam” – nyilatkozta.

  Maga a torta marhabordából, csirkehúsból és sertéshúsból készült, barbeque szósszal megöntözve.

 • Bár nagyon szerette volna, a haditengerészet végül nem egyezett bele.

  GettyImages-998449832
  Fotó: John Phillips / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, már csak pár napot kell aludni a legújabb Top Gun-mozi premierjéig, melynek főcímdalát Lady Gaga énekli, a főszerepet pedig természetesen Tom Cruise játssza. 

  Mint az az egyik előzetesben is látható, Cruise egy F-18-as vadászgépet vezet, melynek értéke közel 70 millió dollár (kb. 25 milliárd forint), és bár a színésznek viszonylag nagy tapasztalata van a repülőgép vezetés terén, a haditengerészet ennek ellenére sem egyezett bele a vezetésbe. Döntésüknek oka végtelenül egyszerű volt: a vadászgép értéke túl nagy ahhoz, hogy olyan vezesse, aki nem kapott előtte megfelelő képzést – ilyenben pedig Cruise nem részesült, írja a Daily Mail

  A jelenetet tehát egy kis mókolással oldották meg, Cruise azonban az utastérben már helyet foglalhatott, de még ehhez is egy kiképzésen kellett részt vennie. 

 • Fiona Hill, az Amerikai Nemzetbiztonsági Tanács volt tagja egykor Donald Trump tanácsadója volt orosz ügyekben, és ilyen minőségében részt vett egy munkavacsorán Vlagyimir Putyinnal. Ennek részleteit elevenítette fel a BBC Sounds Desert Island Discs című adásában, amelyben nem csak diplomáciai titkokról rántotta le a leplet.

  Hanem arról is, hogy Putyinnak furcsa szaga van.

  „Nem használt parfümöt, de olyan illata volt, mintha a mosógépből lépett volna ki. Mintha éppen egy speciális fürdetésen esett volna át” – magyarázta Hill.

  De nem ez volt az egyetlen furcsaság:

  • Putyin egy kortyot sem ivott és egy falatot sem evett a vacsorán.
  • Nem szemüveges, ezért hatalmas kártyákat tettek elé, hogy tudja, ki kicsoda, és kinek mit kell mondania.
  • Bár alig volt észrevehető, de rángatózott az arca.

  Hillnek emellett még Putyin remekül szabott öltönye és méregdrága órája szúrt szemet, illetve az, hogy a megbeszélés alatt tudomást sem vett róla.