Bernát, Felícia
EUR 383,33 Ft
USD 362,89 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hogy pontosan miért, azt senki sem tudja, az egyetem, ahol diplomáját szerezte azonban úgy érezte, hogy mindenképp kiszeretnék tüntetni az énekesnőt.

  GettyImages-1397966467
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A New York-i Egyetem (NYU) május 18-án tartotta diplomaosztó ünnepségét, melyen a nyitóbeszédet a 32 éves énekesnő mondta el. Taylor a beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes megtanulni élni a kínos dolgok mellett, ugyanis nem számít, hogy milyen keményen próbáljuk elkerülni azokat, később visszagondolva életünk valamely szakaszára biztosan megborzongunk majd attól, hogy miket tettünk.

  A beszéd után sor került a tiszteletbeli doktori cím átadásra is, így az énekesnő mostantól hivatalosan is Doktor Taylor Swift.

  (Forrás: Just Jared)

 • A hollywoodi mérce szerint alacsonynak számító Tom Cruise-nak minden trükköt be kellett vetnie, hogy 172 centijével egy szintre kerüljön a Top Gun: Maverick díszbemutatóján Katalin hercegnével. Mindössze 3 centis hátrányt kellett behoznia, és egy spéci cipő segítségével majdnem össze is jött neki, bár valószínűleg nem számolt Katalin magassarkújával.

  Cruise nem először vette elő a magasított talpú lábbelit, amelyet előszeretettel használ, ha nála magasabb hölgyeket kell kísérnie a vörös szőnyegen.

  A legjobb cipészműhelyek a magasított lábbeliket kizárólag méretre szabottan készítik, a sarokemelőt pedig krokodilbőrrel vonják be. Az elkészítésük rendkívül időigényes, az áruk pedig a több tízmillió forintot is meghaladhatja.

  (Via Daily Mail)

 • A 31 éves brit énekes feleségével, Cherry Seabornnal az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kislányuk született.

  GettyImages-1369427385
  Fotó: JMEnternational / Getty Images Hungary

  A pár első közös gyermeke, Lyra Antarctica már egyéves, Ed Sheeran így igazi lányos apuka lett. Az énekes megosztott fotóján egy barna kötött takaró látható, rajta egy pár fehér babazoknival, alatta pedig a nagy hírrel: 

  Szeretném, ha mindenki tudná, hogy újabb gyönyörű kislányunk született. Imádjuk őt, és mindketten a fellegekben járunk, hogy egy négytagú család lehetünk.

  A háromszoros Grammy-díjas énekes ezzel megelőzte hasonmását, aki hamarosan szintén apuka lesz, miután összejött Sheeran egyik fanatikus rajongójával. A bálványa miatt ötödik gyermeket is bevállaló anyukáról ebben a posztban írtunk.

  via (pagesix)

 • TikTok.png

  Egy kanadai nő bebizonyította, hogy az anyukák valóban a hétköznapok szuperhősei. Amikor észrevette, hogy egy sas lecsapott a család kedvenc libájára, úgy, ahogy volt, gyermeke szoptatása közben, félmeztelenül rohant ki a házból, hogy megmentse Frankie-t, a szárnyast.

  Természetesen a kamera rögzítette a drámai jelenetet, amely már lassan nyolcmillió megtekintésnél tart.

  @frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound - Mikey

  A videóhoz a háromgyerekes családanya, Cait Oakley azt írta, az elmúlt napokban három csirkéjüket vesztették el a ragadozó madarak támadásában, de Frankie-t sikerült megmenteni.

  És ehhez még a négy hónapos babáját sem kellett megzavarni táplálkozás közben.