Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a kaszinóban pincérkedő hölgy észrevette, hogy tripla annyi borravalót kap a vendégektől, amióta szőkére festette a haját.

  Képernyőkép 2022-05-27 180932

  Rachel korábban barna hajkoronájával hódított, ám nemrég platina szőkére váltott, aminek hasznos előnyére lett figyelmes az elmúlt időben. A munkahelyén ugyanis megtriplázódott a borravalója, amit szerinte azért van, mert az emberek imádják a szőke lányokat. Ezért eldöntötte, hogy addig nem fogja a természetes hajszínét újra viselni, míg a vendéglátásban dolgozik.

  „Ideje szerezni egy parókát” – írta valaki a videó alá.

  Ön mit gondol a fenti esetről?

  Több borravalót ad egy szőke pincérnőnek?

 • Hosszú évek után végre ismét felléphetett szülővárosában, Nagyváradon, a koncert azonban cseppet sem úgy sült el, ahogyan az énekesnő szerette volna. 

  Andi az Instagram-oldalán magyarázta el, hogy pontosan mi is történt: 

  Most volt Nagyváradon egy koncertünk, és én ugye, nagyváradi vagyok, így alig vártam már, hogy végre elhívjanak. Ez meg is történt nyolc év után, és kib.szottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk! Tényleg nagyon szégyellem... ez van

  – kezdte az énekesnő az Instagram-történetében, melyet a Blikk szemlézett.

  Mentségemre szóljon, nem az én hibám: kib.szott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam, végig ideges voltam, káromkodtam, csoda, hogy nem b.sztam a mikrofont a közönségbe. Nagyon sajnálom, nem voltak a toppon a hangtechnikusok, és senki nem segített

  – folytatta később, hozzátéve, hogy bármennyire is próbálkozott, egy tragédia lett a fellépésből.

 • Az „Algorithm Queen” (Algoritmus királynő) címet viselő portrét Ai-Da, egy 2019-ben épített mesterséges intelligenciával rendelkező robot festette, amely nem csak rajzokat, de festményeket és szobrokat is készít.

  Northfoto
  Northfoto
  Fotó: Cover Images

  Ai-Da a szemébe épített kamerák és algoritmusok segítségével képes az emberi vonások feldolgozására, majd ezeket alakítja át koordinátákká. Ezen koordinátákat aztán arra használja, hogy egy virtuális pályát számítson ki robotkarja számára, így festve a vászonra, amivel a végső műalkotást hozza létre. A brit uralkodót ábrázoló képét több rétegben festette fel, hogy aztán elkészüljön II. Erzsébet többdimenziós, térhatású portréja.

  A királynő stabil és erős vezető volt a történelem rendkívüli változásainak és fejlődésének korszakában. Példátlan technológiai időket élünk, ezért örülünk, hogy egy pillanatra elgondolkodhatunk mindarról, ami az uralkodásának idején megváltozott 

  – mondta Aidan Meller projektigazgató, hozzátéve:

  Az Ai-Da Robot által készített „Algorithm Queen” jelzi számunkra, hogy milyen messzire jutott a technológia a királynő életében, és nagyszerű módja annak, hogy elismerjük hűséges szolgálatát.

  Az alkotást még idén nyilvánosan kiállítják Londonban, illetve május 27-én az Ai-Da Robot művész honlapján is látható lesz. 

  (Daily Mail

 • Több mint húsz éve nem született puma Magyarországon, így különösen örülhettek a Gyöngyösi Állatkert gondozói a kölyöknek. A kicsi már hathetes, így az első orvosi vizsgálatán is túl van, és az első fotókat is megnézhetjük róla.