Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Donald Gorske 1972 . május 17-én életében először beleharapott egy Big Macbe, és valami örökre megváltozott benne. Azonnal tudta, hogy egész életében csak ezt akarja enni, és ezzel egyenes út vezetett a Guinness-rekordok Könyvébe. 

  2021 augusztusában már feljegyezték az első rekordját, akkor dokumentálható módon 32 340 elfogyasztott Big Macnél tartott. A hamburgerszerelem ötvenedik évfordulóján pedig az is kiderült, hogy az elmúlt fél évszázadban csak nyolc napot hagyott ki (ez minden bizonnyal valamelyik globális katasztrófával magyarázható), de az is előfordult, hogy egy nap alatt több burgert is elmajszolt.

  Az ötvenedik évfordulót ugyanabban a wisconsini mekiben ünnepelte, ahol annak idején elvesztette a hamburgerszüzességét. Gorske nehezen változtat a szokásain, most is azt mondta, élete végéig kizárólag Big Macet fog enni.

  (Via New York Post)

 • Egy fodrász súlyos elváltozást vett észre egyik vendégének fejbőrén, melyre az anyuka korábban azt hitte, hogy csak hétéves kisfia festékezte össze.

  Körülbelül egy évvel ezelőtt Lee King éppen a legjobb barátnőjénél, Ricci Jessnél volt hajat vágatni, amikor a 39 éves fodrász észrevett a barátnője fején egy szokatlan, kb. 24 mm átmérőjű foltot. Az anyuka kezdetben azt hitte, hogy hétéves fia, Lucas King firkálta össze a fejét, így nem is törődött vele, de miután beszélt Riccivel, Lee úgy döntött, hogy elmegy, és kivizsgáltatja azt. 

  Az orvosok megállapították, hogy a 43 éves nő fején egy ritka anyajegy, egy úgynevezett kék naevus található, mely bármikor rosszindulatúvá is válhatott volna – így természetesen el is távolították. Ehhez Lee-nek három műtéten kellett átesnie, mostanra azonban jobban van, mint bármikor.

  (Forrás: Metro)

 • A hatszoros Grammy-díjas brit énekes életével, úgy tűnik, nem lehet betelni.

  GettyImages-1199767513
  Fotó: Craig Sjodin / Getty Images Hungary

  2019-ben Rocketman címmel már feldolgozták Elton John élettörténetét, amelyben a zenészt alakító Taron Egerton el is vitte a legjobb férfi főszereplőjének járó Golden Globe-díjat. Látszólag viszont akad még mesélnivaló, legalábbis a Disney-nél biztos így látják, ugyanis már javában dolgoznak a Disney+ kínálatában megjelenő új dokumentumfilmen.

  Az együttműködést maga Elton John is megerősítette. 

  A film többek közt betekintést nyújt majd az előadó karrierjének első öt évébe, ami alatt hét listavezető albumot elérve megalapozta a világhírnevét. Az alkotás az utolsó búcsúturnéjának felvételeivel zárul, amikor is a Madison Square Gardenben, Londonban és más helyszíneken lép fel utoljára. Feltehetően helyet kap majd benne a sztár utolsó észak-amerikai koncertje is, amelyre idén novemberben kerül sor a Los Angeles-i Dodger Stadionban.

  via (abcnews)

 • Ma ünnepli születésnapját minden idők egyik legsikeresebb szupermodellje.

  GettyImages-598855438
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  52 éves lett Naomi Campbell, az 1980-as, ’90-es évek egyik legikonikusabb szupermodellje, akiről sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy 52 évesnek néz ki. Campbell mindössze 15 évesen csöppent bele a modellkedés világába, egyedi stílusának és kisugárzásának köszönhetően pedig jóformán az egész szakmát átformálta.

  Alig pár héttel ezelőtt például az alábbi fotókat posztolta magáról, melyeken ugyan már nem annyira bevállalós, mint 10-15 évvel ezelőtt, szépsége azonban továbbra is megkérdőjelezhetetlen.