Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A  halálsárkány nevet kapta egy nemrég felfedezett dinoszaurusz, ami egykoron tényleg az egek ura volt.

  haláls
  Fotó: Twitter

  Közel 10 méter hosszú lehetett az a dinoszaurusz, amelynek maradványait nemrég fedezték fel az Andok-hegységnél, Dél-Amerikában. A szárnyas ragadozó 86 millió évvel ezelőtt létezett és a Thanatosdrakon amaru, azaz a halálsárkányt nevet kapta.

  Ez a félelmetes őslény lehet a világ egyik leghatalmasabb pteroszaurusza, amely a magasból csapott le áldozataira.

 • A Baz Luhrmann rendezésben Elvis Presley életét feldolgozó film gyakorlatilag a beharangozása óta lázban tartja a legendás énekes rajongóit. 

  Northfoto/ Roadshow Entertainment
  Northfoto/ Roadshow Entertainment

  A rock'n'roll „királyát” alakító Austin Butler az előzetest elnézve több mint meggyőzőnek látszik, nem is csoda, hogy elmondása szerint annyit kivett belőle a szerep megformálása, hogy az utolsó napon kórházba is került.

  A film második előzetesében Elvis és menedzsere, Tom Parker ezredes (Tom Hanks) áll a középpontban, zenei felemelkedésének kezdeti korszakában. A kamionsofőrből lett énekes formabontó és határokat feszegető stílusa rögtön magával ragadta a közönséget, de láthatóan nem mindenkinek nyerte el a tetszését a korszakban rendkívül frivolnak számító zenei produkció.

  Az '50-es és '60-as évek Amerikájának világát megidéző előzetest itt tekintheti meg:

 • A színész nemrégiben ismét szülői örömök elé nézhetett, párjával, Katherine Schwarzeneggerrel ugyanis megszületett második közös gyermekük.

  GettyImages-1240568344
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Pratt ugyan már befejezte a Jurassic World harmadik részének felvételeit, ezúttal viszont megosztotta, hány kaszkadőrre volt szüksége a hajmeresztő jelenetek leforgatásához. Már a Jurassic World: Világuralom előzetesében is jól látható, hogy izgalmas képsorok várhatók a széria lezáró részétben, tehát nem meglepő, hogy a készítők mindent beleadtak. Ennyi hasonmással a filmsztár lassan már Guinness-rekordernek állhatna.

 • Hosszú kihagyás után péntek este újra megnyitja kapuit a Romkert.

  33900368 2100381610238958 3833759787766513664 n
  Fotó: Romkert / Facebook

  Friss lendülettel és megújult külsővel várja vendégeit a Gellért-hegy lábánál található bulihelyszín. A szervezők az első estén a legnagyobb slágereket ígérik, míg szombaton az elektronikus zenéé lesz a főszerep. 

  Részleteket itt talál.