Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem túlzás azt állitani, hogy Christopher Nolan 2005-ben a Batman: Kezdődik című filmjével a síron túlról hozta vissza a DC köpenyes igazságosztóját, miután a Batman és Robin megölte a brandet.

  Clooney után Christian Bale vette át Bruce Wayne szerepét, aki egészen a 2012-es Sötét Lovag: Felemelkedésig alakította a figurát.

  Bale hamarosan újabb képregényfilmben fog szerepelni, ugyanis ő alakítja Thor ellenfelét Gorrt, az istenölőt. Ennek kapcsán készítettek vele egy interjút, ahol felvetődött, hogy a jövőben visszatérne-e Batmanként.

   "Számomra az lenne a lényeges dolog, hogy Chris Nolan úgy dönt-e, hogy ismét csinálni akar egy Batman-filmet, és ha újra rám esne a választása, akkor igen, meggondolnám. Mindig is ez volt a megállapodás közöttünk. Azt mondtuk, hogy csak három filmet csinálunk, de aztán magamban úgy voltam vele, hogy csak Chrissel együtt állnék neki.” – mondta Bale.

 • Ryan Gosling és Margot Robbie után, most egy újabb ismert színész bukkant fel a Barbie forgatásán.

  Will Ferrelt is kiszúrták a jövőre érkező Barbie mozifilm forgatásán, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling alakítják a főszereplőket, de számos másik sztár is megjelenik majd a meglehetősen furcsa filmnek ígérkező alkotásban.

  Azt nem tudni, hogy Ferrel kit fog alakítani, de ő sem hagyhatta ki a rózsaszín hacukát.

 • Ilyet nem fogunk találni minden üzletben.

  tumbnail
  Fotó: YouTube

  A Triple L Rustic Designs nevű YouTube- csatorna nemrég kipróbálta a világ legerősebb láncfűrészét, ami egy igazi bestia. A Stihl MS 881 Magnum tényleg nem gyerekjáték, ugyanis úgy aprítja a legvastagabb tölgyfát is, mintha vajból lenne. 

 • Hát kell ennél aranyosabb?

  Lynn Fraser (56) a Ross-shire-i Tore-ból készítette ezeket a lenyűgöző képeket, amikor a Shetland-szigetekre utazott.

  Hermanessnél le tudtam ülni egy szikla tetején, és figyeltem a be- és kirepülő lundákat, akik közül néhányan eltűntek az odújukban. Rendkívül jól tűrik az emberi jelenlétet, és nagyon közel lehet kerülni hozzájuk. Ennek ellenére mindig ügyelek arra, hogy lassan és csendesen közeledjek, gyakran kommandós kúszással helyezkedem el, hogy ne okozzak stresszt a madaraknak

    – tette hozzá a természetfotós.