Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ma ünnepli születésnapját minden idők egyik legsikeresebb szupermodellje.

  GettyImages-598855438
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  52 éves lett Naomi Campbell, az 1980-as 90-es évek egyik legkikonikusabb szupermodellje, akiről sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy 52 évesnek néz ki. Campbell mindössze 15 évesen csöppent bele a modellkedés világába, egyedi stílusának és kisugárzásának köszönhetően pedig jóformán az egész szakmát átformálta.

  Alig pár héttel ezelőtt például az alábbi fotókat posztolta magáról, melyeken ugyan már nem annyira bevállalós, mint 10-15 évvel ezelőtt, szépsége azonban továbbra is megkérdőjelezhetetlen.

 • A népszerű spanyol sorozat, a La Casa de Papel (A nagy pénzrablás) mintájára a Netflix nemrég jelentette be, hogy Koreában is kezdetét veszi a furmányos fosztogatás.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A közönségkedvenc sorozat 2021-ben véget ért ugyan, de várható volt, hogy valamilyen formában szeretné tovább vinni a széria sikerét a streamingszolgáltató. Míg az eredeti történetben a nagyszabású rablások kitervelőjét, vagyis a Professzort Álvaro Morte alakította, úgy most a Netflix egy másik sikersorozatának, a Squid Game-nek a sztárját szánja a szerepre. A legújabb kedvcsinálóból az is kiderült, hogy a Salvador Dalí ihlette ikonikus maszkokat ugyan elhagyják az új fosztogatók, de annak mintájára egy ázsiai kultúra jegyeit hordozó maszkot fognak viselni. 

  AZ ÚJ SZÉRIA TÖRTÉNETE SZERINT a PROFESSZOR ÖSSZEHOZ EGY CSAPAT KÉPZETT ÉSZAK- ÉS DÉL-KOREAI TOLVAJT, HOGY AZTÁN megkíséreljék ELLOPni a JÖVŐBELI EGYESÍTETT KOREAI NEMZET FRISSEN VERT VALUTÁJÁT 

  Itthon A nagy pénzrablás: Korea címmel érkező új spin-off sorozat június 24-én fog debütálni a streaming platform kínálatában.

   via (larepublica)

 • Biznisz.

  Mint arról az Index is beszámolt, ByeAlex a múlt hónapban egy félmeztelen képet posztolt közösségi oldalára, amelyen ugyan nem sok minden látszott, mégis törölte azt az Instagram. Mindez meglehetősen felbőszítette az énekest, aki a Facebook-oldalán kelt ki magából: 

  A kettős mérce az zavar b.szottul. Az nagyon zavar. Mert legyünk már őszinték! Mi van a képen? Egy nő és egy férfi öleli egymást szerelmesen, semmi szexust nem sugallva vagy mutatva. Meztelenül, ahogy anyánk is világra hoz bennünket...

  – írta. Alex ezek után úgy tűnt, hogy belenyugodott a történtekbe, a tiltott fotó azonban most egy teljesen új formában tért vissza a köztudatba, méghozzá egy pulóverre nyomtatva. Így igaz, 

  pöttöm 15 500 forintért akár ön is magára húzhatja a képet, melyen az énekes és kedvese ruha nélkül ölelkeznek,

  bár való igaz, különösebb dolgot valóban nem lehet felfedezni a fotón – szúrta ki a 24.hu

 • Mint arról korábban az Index is beszámolt, Rachel Zegler, Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjének sztárja kapta Hófehérke szerepét a Disney új, élő szereplős mozijában. A filmért Marc Webb rendező felel, aki szerint Rachelt rendkívüli hangi adottságai mellett még számos más téren megmutatkozó tehetsége teszi alkalmassá a szerepre.

  Most úgy néz ki, hogy közel egy évvel a hír befutása után kezdetét vette a forgatás is, az első lesifotók pedig szinte azonnal napvilágot láttak, melyeken a színésznőt láthatjuk Hófehérke ruhájában.

  A rajongók persze azonnal kiakadtak, szerintük a jelmez ugyanis rettenetesen olcsónak néz ki, mint írták, a sarki jelmezboltban is igényesebb darabot tudnának szerezni. Íme egy példa arra, hogy egy cosplayer milyen ruhát tud magának készíteni saját zsebből:

  Ön mit gondol?