Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Honnan veszi azokat a csodálatos játékokat?" - teszi fel a kérdést Jack Nicholson Jokere az 1989-es Batman-filmben, és ugyan a mostani videó segítéségével mi magunk nem válunk Gotham sötét lovagjává, némi ügyességgel azért lehet egy saját Batmobileunk.

  pepsimobile
  Fotó: YouTube

  A Minimaus Crafts YouTube-csatorna ugyanis megmutatta, hogy egy dobozos Pepsi is elég ahhoz, hogy megalkossuk Batman ikonikus járgányát, amihez azért kell némi türelem, na meg gyakorlás, ám ha nem is döntünk úgy, hogy nekiállunk otthon barkácsolni, egy megtekintést mindenképp érdemel a dolog.

 • GettyImages-1342324311
  Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

  Dua Lipa ezúttal megmutatta, hogyan is kell átalakulni a női vonásokat erősen kihangsúlyozó foltozott farmernak a stílusát segítségül hívva. Ráadásul, mint kiderült a különleges ruhadarabot, maga az olasz divattervezés nagykövetasszonya, Donatella Versace készítette az énekesnő számára. Indokolt is volt ezért a káprázatos viseletről egy ötletes képsorozatot készíteni.

 • Will Smith  David Letterman vendége volt a Netflixen található „My Next Guest Needs No Introduction” című sorozatban, ahol a Bad Boys sztárja egy pokoli látomásról mesélt, ami épp az Oscar-díj-gála előtt gyötörte meg.

  Smith elmondása szerint a vízióban mindent elveszített, beleérve a pénzét és a karrierjét is. Nem sokkal később pedig ugyebár lekevert egy ordas parasztlengőt Chris Rocknak, aki élő adásban viccelődött Smith feleségének betegségén.

  Smith épp a kétéves szabadságát töltötte, amikor Peruban, az őslakosok sámánszertartásai alatt felhasznált pszichedelikus főzetéből fogyasztott, ezáltal részt vett egy úgynevezett ayahuasca-utazáson. Ráadásul nem is egyszer, hanem összesen 14 alkalommal.

  Az egyik ilyen utazás a legpokolibb hallucinációs élményem volt, amint valaha tapasztaltam. Iszogattam és üldögéltem, majd hirtelen láttam a szemem előtt, ahogy az összes pénzem és a házam elrepül, a karrierem befuccsol

  — folytatta Smith. „Próbáltam visszaszerezni a pénzt, a munkásságom, az egész életem romokba hevert, én pedig ott álltam, okádni akartam. Majd hallottam egy hangot, ami azt mondta nekem »Ilyen a kib*szott élet.« Én pedig annyit tudtam mondani: »Szent sz*r«.

  Azonban itt még nem ért véget a rémálom, ugyanis ezt követően Smith lányának, Willow-nak a hangját hallotta, aki segítségért kiabált. „Apa, segíts! Apa! Miért nem segítesz?” Smith kétségbeesetten kereste a lányát, akit sehol sem talált, ám ekkor a sámán elkezdte őt nyugtatgatni, és szólt neki, hogy üljön fel.

  „Majd lassacskán már nem érdekelt a pénz. Csak Willow-t akartam megtalálni. Nem érdekelt már a ház, a karrierem. Eljutottam arra a pontra, hogy megálljak, de még mindig hallottam Willow sikítását, láttam a pénzem elúszni, de elkezdtem lélegezni, lenyugodni, annak ellenére is, hogy még mindig zakatoltak ezek a fejemben” – mesélte Smith, akit a vízió arra tanított meg, hogy bármi megtörténhet az életben, ő képes lesz kezelni azt, legyen az valaki elvesztése, vagy bármilyen balszerencse, ami éri őt az életben.

  (Variety)

 • A két televíziós személyiség az ózdi tűzoltóparancsnokságnál vendégeskedett.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  A műsorvezetők láthatóan izgalmas forgatási napot tudhatnak maguk mögött, ahogy mindketten lánglovagoknak öltözve egy tűzoltóautónak dőlve néznek egyenesen a kamerába. 

  Maximális tisztelet minden tűzoltónak! És köszönjük az ózdi tűzoltóparancsnokságnak, hogy vendégül láttak minket! Hogy én vagy Majka csúszott le a csövön kiderül majd a Propagandából

  – írja bejegyzéséhez az érdekes látogatásról készült képek mellé a műsorvezető.