Eszter, Eliza
EUR 382,10 Ft
USD 355,66 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Micsoda romantika.

  Egy fülig szerelmes skót több, mindössze két hónap csevegés után mint 6000 kilométert repült, hogy találkozzon egy amerikai lánnyal, a Tinderen ismerkedett meg — miután tévesen azt hitte, hogy Edinburgh-ban él.

  A 32 éves Paddy Campbell csak akkor használta először az alkalmazást, amikor egy barátja letöltötte neki, miután januárban szingli lett. Március 21-én match-elt a 28 éves Bridget Kellyvel, aki a Tinder Passport segítségével skót randipartnert keresett, miután megunta, hogy folyamatosan amerikaiakkal jár.

  Amikor Bridget megkérdezte, hogy "Milyen az időjárás arrafelé?" Paddy rájött, hogy a lány valójában nem is Edinburgh-ban van, a hatórás időeltolódás ellenére azonban így is megállás nélkül beszélgettek. Bridget később poénból meghívta a férfit, hogy legyen a partnere egyik barátnőjének az esküvőjén — melyre Paddy örömmel válaszolt igennel. 

  A lány meglepetésére a férfi tényleg megvette a Chicagóba szóló repülőjegyét, és pár nappal később elutazott Bridgethez, hogy felejthetetlen napokat töltsenek el együtt. 

 • Billie Eilish szerint nagyon fárasztó együtt élni a Tourette-szindrómával, pláne, hogy sokan nevetnek rajta, mintha viccelne.

  billie
  Fotó: YouTube

  Billie nemrég David Lettermannel beszélgetett a „My Next Guest Need No Introduction” című Netflix sorozatának egyik epizódjában, ahol a 20 éves énekesnő őszintén beszélt arról, milyen az élet Tourette-szindrómásként.

  „Nagyon fura, nem igazán szoktam beszélni róla. A leggyakoribb, amivel találkoztam, hogy az emberek nevetnek rajta, mert azt gondolják, hogy vicces akarok lenni. Azt hiszik, hogy a tikkeléssel valami vicces mozdulatot produkálok, amire nevetéssel reagálnak, de nekem ez nagyon sértő.” – vallotta be az énekesnő.

  Billie elmagyarázta, hogy amikor előjönnek ezek a tikkelések nála, akkor a fülét mozgatja előre és hátra, vagy épp az állkapcsát csattogtatja, esetleg megfeszíti valamelyik izmát, de elmondása szerint, ha valaki beszélget vele, ezt észre sem lehet venni, de számára elképesztően fárasztó.

  A fiatal világsztár azonban az évek alatt megtanulta elfogadni a helyzetet, mint mondta, emellett is talált barátokat, szóval egész komfortosan él már együtt a betegséggel.

  (TMZ)

 • A friss házasok nem unatkoznak.

  kenner
  Fotó: Instagram

  Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég összeházasodott, a páros pedig máris belevetette magát az izgalmakba, ugyanis legutóbb Portofinoban kapták le őket, amint ruhában ugrottak le a yachtukról.

   Sokan egyébként már unják a párost, illetve többeknek feltűnt, hogy még soha nem látták Travis Barkert mosolyogni.

 • A 18 éves Dor Bahadur Khapangi bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ legalacsonyabb férfi tinije.

  A Nepálban élő fiatalember mindössze 73 centi magas és 2004-ben született.

  A Rekordok Könyve szerint, a legfiatalabb nőnemű tinédzser egy indiai lány volt eddig, akit Jyoti Amgenak hívnak, jelenleg 28 éves és szerepelt több amerikai talkshowban, illetve az American Horror Story: Freak Show-ban is feltűnt 2014-ben.