Ivó, Milán
EUR 383,16 Ft
USD 365,07 Ft
6 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt nem láttuk jönni.

  GettyImages-1142321741
  Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

  Ha az ember Cardi B-re gondol, talán két dolog juthat egyből az eszébe – érces hangja és gigászi műkörmei, melyet mindennél nagyobb örömmel mutogat közösségi oldalain. Talán nincs olyan szín, amilyenben ne pompázott volna már a rapper körme, mely egyébként baktériumok és gombák tömkelegének ad tökéletes otthont. 

  A hosszú körmökkel rendelkezők felé persze mindig befut egy olyan kérdés, hogy mégis hogyan tudnak ezt meg azt csinálni – elégelte meg Cradi, és egyenesen egy videóban válaszolt az egyik őt kérdező Twitter felhasználónak. 

  Oké, csajszi, csináltam egy egész videót. Bízz bennem, meg fogod érteni a dolgot! Viszont úgy érzem a fiúkat nehezebb tisztítani, több résük van

  – írta a videóhoz a rapper, aki egy plüssmaci segítségével mutatta meg a pelenkázás rejtelmeit. 

 • 2023 június 16-án kerülhet mozikba a Disney Pixar legújabb alkotása, ami az Elementálok címet viseli.

  FS4lWL7VIAETIwm
  Fotó: Twitter

  Az animációs filmek császárának számító Pixar nagyon ritkán okoz csalódást, ha az alkotásaikról van szó. Hamarosan mozikba kerül a Lightyear című filmjük is, jövőre pedig az Elementálok mozira válthatunk jegyet, ami egy olyan világba kalauzol el bennünket, amit a föld, víz, tűz, levegő elemei laknak, mint személyek.

  A főszereplők egy "tűzről pattant" láng lány lesz, illetve egy árral úszó víz fiú, akik annak ellenére, hogy mennyire eltérőek, szépen lassan rájönnek, hogy mégis sok a közös vonásuk.

  A filmet Peter Sohn rendezi, és egy koncepciós rajzot is kaptunk a bejelentés mellé, amin a főhősök szerepelnek.