Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazi színész veteránnal bővült a készülő Garfield mozi stábja.

  Azt már egy ideje lehet tudni, hogy animációsfilm formájában tér vissza a nagy vászonra a világ leglustább macskája, akit ráadásul Chris Pratt fog megszólaltatni ezúttal.  A Garfield filmben azonban bemutatkozik egy teljesen új karakter is, akit Vicnek fognak hívni, nem mellesleg pedig a főszereplő apukája. A legnagyobb poén az egészben, hogy nem más fogja Garfield apjának adni a hangját, mint Samuel L. Jackson.

 • Puskás Petiék megmutatták, hogyan is telik el egy olyan nap, amikor 15 fát emelget és ültetnek.

  pp
  Fotó: Instagram

  Az énekes és kedvese a Woodapest környezetvédelmi egyesülettel közösen ültetett újabb fákat Budapesten, Instagram-oldalán Pedig megmutatta, hogy miként is zajlik egy ilyen nap.

  „Legutolsó, eddigi legnagyobb ültetésünkről csináltunk egy rövid videót, hogyan is telik ilyenkor a napunk, hogyan szakad le mindenem 15 fa emelgetésétől… ősszel folytatjuk, addig is írjatok a woodapestegyesulet@gmail.com-ra, ha segítenétek, adományoznátok, támogatnátok a munkánkat, akár cégként csapatépítő formájában vagy önkormányzatnál vagytok és szívesen ültetnétek velünk!” – írja a posztban Peti, aki egy 2 perces videót is csatolt mellé.

 • A Fekete Özvegy sztárja, Florence Pugh és Will Poulter kapcsolatán rágódik a fél világ, miután olyan képek láttak napvilágot, hogy a két sztár együtt strandolt, ráadásul feltűnően jól érezték magukat egymás társaságában.

  florance
  Fotó: Instagram

  A pletykák persze rögtön beindultak, hogy a két fiatal együtt van-e, azonban Florence nemrég leállított mindenkit és tiszta vizet öntött a pohárba az Instagramon.

  „Nem, Will Poulter és én nem randizunk. Az egyik barátunkkal együtt mentünk strandolni, aki kb. mindegyik fotón fél méterre volt tőlünk, de ügyesen úgy vágták le, hogy máshogy nézzen ki a szituáció.” – írta az új Fekete özvegy.

 • Érdemes lesz némi zsebpénzt félre tenni, ugyanis bemutatkozott a LEGO Technic új autócsodája.

  A Ferrari Daytona SP3 1:8-as méretarányban érkezik és összesen 3778 elemből fog állni, hűen visszaadva az eredeti járgány designját.

  Az új autó egyébként az Ultimate Car szériájának negyedik modellje és 14 cm magas, 59 cm hosszú, és 25 cm széles lesz, a rajongók pedig 2022. június 1-jétől csaphatnak le rá bármelyik LEGO Store üzletben.