Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1392461079
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

  Kifejezetten ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a minap kilátogattak a Santa Barbara-i pólótornára, melyen Harry herceg is részt vett. II. Erzsébet unokáját természetesen felesége is elkísérte a rendezvényre, aki forró csókkal jutalmazta férjét, a győzelem után. 

  A pillanatról természetesen számtalan fotó készült, melyeket alább vehet szemügyre:

   (Forrás: Metro)

 • Kourtney Kardashian és kedvese, Travis Barker készen álltak a partira, miután kimondták a boldogitó igent.

  barker
  Fotó: Instagram

  Nagyon hangos volt az internet az elmúlt napokban Kardashian és Barker házasságkötése miatt, akik Olaszországban tartották a sztárokkal megpakolt lagzin. A páros nemrég egybe is kelt, majd nem sokkal később már együtt érkeztek a bulijukra.

 • Örülhetnek a Vesztesek klubjának tagjai, hogy Pennywise nem ilyen fizikummal tört az életükre.

   

  Rendesen kigyúrta magát következő szerepe miatt Bill Skarsgård, a AZ című filmek gyilkos bohóca. Az Entertaiment Weekly Instagram oldalára feltöltött képen látszik, hogy a színész komolyan vette a fizikai felkészülést a „disztópikus, lázálom szerű akciófilmjére”, ami a Boys Kill World címet viseli.

 • Kétségtelen, hogy nincs olyan ember a Földön, aki ne hallotta volna már a Nirvana legendásnak számitó slágerét, a Smells like teen spiritet, amiben Kurt Cobain egy olyan gitárt használ, amit nemrég adtak el, őrületes összegért.

  nirvana
  Fotó: YouTube

  A tragikus sorsú rocksztár egy 1969-e Fender Mustang márkájú, balkezes elektromos gitárt használt a videoklipben, ami alapból sem olcsó a maga 600 ezer dolláros árával. Cobain gitárja ezzel szemben most 4,5 millió dollárért cserébe talált magának új gazdát a Julien aukciós ház jóvoltából, ami forintban kb. 1,5 milliárdot jelent.

  A kék gitárt mostantól Jim Irsay Collection birtokolja, a relikviából befolyt összeg egy része pedig egy mentális betegségekkel foglalkozó szervezet fogja megkapni a Cobain családtól.