Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőkép 2022-05-28 171834.png

  Rubint Réka Instagram-posztjából derült ki, hogy az unokahúga mostantól feleség.

  Drága Rella & Soma! Hosszú-hosszú életen át tartó, VÉGTELEN boldogságot kívánunk Nektek, egészségben, szeretetben! Drága Rella! Vidd tovább a szerelmetekben és a jövőbeni családotokban azokat az értékeket, amit a Rubint család őriz! Minden körülmények közt legyetek egymásnak kitartó SZÖVETSÉGESEI! Mert ez a Titok! Sok BOLDOGSÁGOT!!!

  – olvasható a megosztott kép mellett, amellyel Schobert Norbert párja megmutatta a Rubint Rella és Novothny Soma Zsombor boldogságát. 

  Az életmódtanácsadó-fitneszedző és a jelenleg Cipruson játszó futballista egyébként 2018 óta alkot egy párt és 2019-ben jegyezték el egymást. Rubint Réka Instagram-sztorijából az is kiderült, hogy az ara fel is vette a férje nevét, így mostantól Novothny-Rubint Rellának hívják. 

 • Betegség miatt szaladtak fel a kilók – szögezte le Molnár Anikó az Instagramjára feltöltött videóban. A súlyfeleslegtől viszont mostanra megszabadult.

  molnaraniko-386
  Fotó: Szécsi István / Velvet

  Hogy miként sikerült ledobnia 28 kilót – amiből csak 8 kiló jött vissza rá –, most részletesen elmagyarázta. Molnár Anikó szerint a legfontosabb, hogy az ember kiderítse, mitől hízott meg, magyarán az okokat kell elsőként megtalálni, még azelőtt, hogy bármilyen diétába fogna az ember.

  Nálam úgy kezdődött, hogy már 105 kiló voltam és nem tudtam elképzelni, hoogy mitől hízok ennyire. Illetve hát volt egy elképzelésem, mégpedig az, hogy én 8 éves koromtól folyamatosan sportoltam, vagy 7 éves koromtól, egészen 36 éves koromig, amikor elkezdtem az új szakmámat, a sminktetoválást és egyszerűen annyira elvitt magával a munka meg a vendégkörkialakítás, hogy rettenetesen fáradt voltam és abbahagytam a mozgást 

  – vezette fel a történetét Molnár Anikó. Amikor már 100 kiló felett járt, annyira nem érezte jól magát, de mindent arra fogott, hogy egyik napról a másikra abbahagyta a mozgást. Egy orvosi vizsgálat során azonban fény derült rá, hogy a hízás hátterében ennél komolyabb probléma áll. Az orvosa azt mondta, 

  egy hajszálra van a cukorbetegségtől és a hízása ennek köszönhető.

  Molnár Anikó orvosi javaslatra elkezdett egy gyógyszeres kezelést, majd visszament 1-2 hónap múlva, ugyanannyi súllyal. Ezek után az endokrinológus orvos felírt egy injekciót, amit minden nap be kellett adnia magának. Ennek köszönhetően 10 hónap alatt 28 kilót fogyott. A szerről annyit árult el, hogy egy hasnyálmirigyre ható injekcióról van szó, amit orvosi ellenőrzés mellett használt. 

  A teljes beszámolót itt tudja visszahallgatni:

   (via 168 Óra)

 • Katonai járművek, egyedi kamionok, leopárd tank, erő- és munkagépek, valamint repülőmodell kiállítás és látványos showelemek színesítik az országban is egyedülálló autós eseményt, a Debrecen Drive-ot, amit most hétvégén tartanak a debreceni Nagyerdőn.

  A szervezők több mint 50 ezer m2-en, ötszáz különböző járművel és számtalan programmal várják az érdeklődőket a gyereknapi hétvégén. 

  A Debrecen Drive nem egy klasszikus autós kiállítás vagy autós találkozó, ennél jóval több programeleme van a rendezvénynek, amelyeket úgy állítottak össze, hogy  a család minden tagja találjon magának szórakoztató elfoglaltságot a helyszínen. 

  A háromnapos rendezvény május 27-én Night Drive Show-val indult, melynek során autós, motoros kaszkadőrök és akrobaták mutatványait láthatták az érdeklődők. Ám a gyermeknapi hétvége miatt a kicsiknek is készültek külön programokkal a szervezők: a Nagyerdei Ködszínház és az Unifit közötti területen található színpadon vasárnap 10 órától Tompeti és barátai, valamint a Ládafia Bábszínház is fellép majd.

  A Forma-1-es világot hozza Debrecenbe a Schaeffler Mini Drive, a gyerekeknek szóló autóverseny.

  A futam ötletét az amerikai filmekben található „ládaderbik” népszerűsége adta, ennek az alapjait készítették el és adták át a csapatoknak. A versenyre részben kiállítók és iskolai csapatok építették meg saját autójukat, mellyel különböző ügyességi feladatokon kell majd részt venniük – tájékoztattak a szervezők a közleményükben.

  minidrive01
  Fotó: Debrecen Drive

  A játszótéri részen is sok újdonsággal készülnek: ilyen lesz a 16x12 méteres felfújható nerf csataaréna, amiben interaktív, érzékelős mellényben szivacsgolyókkal és fegyverekkel tudnak összecsapni a versenyzők. Újdonság lesz továbbá egy nosztalgia vurstli, ahol célbadobó és ügyességi játékokkal a békebeli időket megidézve maguk az animátorok is a korszaknak megfelelő öltözékben várják a játékosokat.

   

 • Férfinap alkalmából meglehetősen meredek versenyt tartottak a Németországban található Schwanebeckben.

  Az egyik lakos kitalálta, hogy át kellene emelni a Junglecamp című tévéműsorban látottakat, és rendezzenek egy versenyt, ahol malacok szemeit kell minél messzebb köpni. Igen, a résztvevők malacszemet vettek a szájukba, és az győzedelmeskedett, aki képes volt a legmesszebb köpni azt.