Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újrahasznosított hirdetőtáblákból csináltak menedéket a kóbor kutyáknak Thaiföldön – számolt be a Magyar Állatvédelem portál. 

  A becslések szerint Thaiföldön közel egymillió kóbor kutya lehet, amelyek állandó veszélyben vannak, hol az időjárás, hol a közlekedés, hol pedig az emberi bántalmazás miatt. 

  A Stand for Strays nevű szervezet azért kezdett el sátorszerű menedékhelyeket kialakítani a kutyáknak, hogy legalább az hőségtől és a heves esőzésektől megvédje őket. A kialakításhoz használt hirdetőtábla paneljét a falhoz rögzítik, a tetejére zsanérokat erősítenek és lenyithatóvá teszik. A négylábúaknak is nem a földön kell pihenniük, ráadásul könnyebben lehet nekik élelmet és vizet vinni ezekre a helyekre. 

 • GettyImages-870666044
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Instagram-oldalán mutatta meg formás alakját. 

  A modell – fürdőruhás fotó lévén – nem csak az öltözködést, hanem a kép leírását sem vitte túlzásba, mindössze egy sajt ábrázoló emojit biggyesztett a fotó mellé, melyet alább tekinthet meg:

  Mint arról az Index is beszámolt, Timi egy korábbi posztjában már a családalapítást fontolgatta, akkor azt írta, egy év múlva már saját gyermekét szeretné a kezében tartani.

 • Megérkezett a női Hulk-sorozat első előzetese, amiben, mint kiderül egy ügyvédnő  ölti magára a szuperhős karakterét.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A She-Hulk-sorozat a Disney+ kínálatába debütál majd, aminek főszereplője a Mark Ruffalo-féle Hulk unokatestvére lesz, vagyis a Tatiana Maslany színésznő által alakított Jennifer Walters. A történet szerint az ügyvédnőt megbízzák, hogy a legújabb „szuperhumán” jogi részleg arcaként mutatkozzon be, bár látszólag nem igazán van elragadtatva ennek ötletétől.

  Mindehhez pedig szuperhős rokona fogja hozzásegíteni, aki látszólag a zöld óriássá történő átalakulásában is nagy szerepet játszik.

 • Arnold Schwarzenegger újabb lányunokával büszkélkedhet.

  Katherine Schwarzenegger szombaton életet adott második gyermekének. Az örömhírről a szülők az Instagram-oldalukon számoltak be, hozzátéve: a csöppség, aki az Eloise Christina Schwarzenegger Pratt nevet kapta, anyukájával együtt jól van, és mindnyájan nagyon boldogok. 

  A gyermek érkezéséről tavaly decemberben röppentek fel a hírek, ám a kismama csak márciusban tette hivatalossá a várandóságát. Első terhességét szintén nem verte nagy dobra, és a 2020. augusztusában született Lyla Maria arcát azóta sem mutatták meg a közösségi médiában. A szülők erről tudatosan döntöttek így, Katherine Schwarzenegger egy korábbi nyilatkozatában úgy fogalmazott, szerinte túl sok mindent osztunk meg egymással a mai világban. 

  Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger egyébként 2018 óta alkot egy párt, néhány hónapos együtt járás után 2019-ben házasodtak össze. A Jurassic Park 42 éves sztárjának az előző házasságából már van egy kisfia – Jack Pratt most 9 éves.