Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A dologról egyik kollégája rántotta most le a leplet.

  Ryan Gosling egyik érdekes szokására derült most fény barátja, John Stamos színész által. A férfi korábban rosszul érezte magát, amiért felnőttként is élvezettel járt a Disney-parkokba, egy vacsora során azonban megismerkedett a Szárnyas fejvadász sztárjával, akiről kiderült, hasonló cipőben jár. Gosling ráadásul bevallotta neki, nem csak gyakran megy Disneylandbe, de néha még családja vagy barátai nélkül, egyedül is nyakába veszi a parkot: felteszi a fejhallgatóját és sorra járja a különböző játékokat.

  A dolog azért is különös, mert Gosling sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan a Disney-csatornánál, egészen pontosan a The Mickey Mouse Club című műsornál kezdte a karrierjét, így teljesen érthető lenne, ha pont emiatt ódzkodna a stúdiótól – ezek szerint azonban épp az ellenkezője történt vele.

  (via RTL)

 • A Mátrix és a John Wick-filmek sztárja a színészkedés mellett nagyszerűen zenél is.

  Hollywood egyik legismertebb és legkedveltebb sztárja a színészi karriere mellett a rockzenébe is belekóstolt a kilencvenes években. Dogstar nevű zenekarával anno körbeturnézták a világot, sőt, még két lemezt is kiadtak, amiben Reeves basszusgitárosként csapott a húrok közé – méghozzá nem is akárhogyan. 

  A banda 1991-es megalakulásukat követően tíz aktív esztendőt zenéltek, majd a csapat szögre akasztotta a hangszereket, de most mégis összeállnak, és már a harmadik, visszatérő lemezükön dolgoznak. A formáció viszont több mint húsz év után ismét fellépett, méghozzá az idei BottleRock Napa Valley fesztiválon, amely visszatérésről felvétel is készült:

 • Szerencsére csak kicsit zökkentette ki a lengetésből.

  tomholland.jp.png
  Fotó: instagram

  A hétvégén megannyi híresség Monte Carlóba látogatott a Forma-1 egyik leghíresebb futama, a Monacói Nagydíj apropóján, így tett például Tom Holland is. A színész azonban nem csak a közönség soraiból figyelte az autóversenyt, hanem különleges megbízást is kapott: ő lengethette a célt jelző kockás zászlót.

  A műveletről videó is készült, ezt Instagram sztorijában osztotta meg a Pókember-filmek sztárja. Holland arról írt, elég kemény karedzés volt számára a dolog, de valószínűleg nem csak a keze, a feje is fájhatott a végére, egy óvatlan pillanatban ugyanis arcon ütötte magát a súlyos lobogóval. Szerencséjére nagyobb sérülést nem szerzett, bár egy-két másodpercre azért kizökkentette őt a kis baleset.

 • Egy ideje nem posztolt közös fotót a feleségével, ezért azt kezdték el híresztelni, hogy istenhozzádot mondtak egymásnak.

  Az Instagram-oldalán ugyan viszonylag aktív volt, feleségével, Kovács Dorottyával azonban nem tett közzé közös fotót az utóbbi időben Tokár Tamás, ezért követői közül többen azt gondolták, hogy valami nincs rendben a házasságukkal. A Fókusz korábbi műsorvezetője és az influenszer a pletykákat megelégelve újra életjelet adtak magukról a népszerű platformon: cáfolták, miszerint szakítottak volna. 

  Állítólag elváltunk, de legalábbis már nem vagyunk együtt. Na de mindenesetre abban sokan biztosak, hogy para van, és nem vagyunk jóban. Ennek pedig a legfőbb bizonyítéka nem más – teljesen egyértelmű módon –, hogy MÁR RÉGEN VOLT KÖZÖS FOTÓ. Huh, hát ha elmesélném az elmúlt 1 hónap történéseit – amit épp nem itt a közösségi médiában éltünk meg – akkor talán minden világos lenne. Ügyvéd pont nem kellett hozzá, pedig látott már olyat a világ. Szóval újra itt és majd újra sok helyen

  – vallotta meg a tévés.