Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Will Smith  David Letterman vendége volt a Netflixen található "My Next Guest Needs No Introduction" című sorozatban, ahol a Bad Boys sztárja egy pokoli látomásról mesélt, ami épp az Oscar-díj gála előtt gyötörte meg.

  Smith elmondása szerint, a vízióban mindent elveszített, beleérve a pénzét és a karrierjét is. Nem sokkal később pedig ugyebár lekevert egy ordas parasztlengőt Chris Rocknak, aki élő adásban viccelődött Smith feleségének betegségén.

  Smith épp a két éves szabadságát töltötte, amikor Peruban, az őslakosok sámánszertartásai alatt felhasznált pszichedelikus főzetéből fogyasztott, ezáltal részt vett egy úgynevezett ayahuasca-utazáson. Ráadásul nem is egyszer, hanem összesen 14 alkalommal.

  Az egyik ilyen utazás a legpokolibb hallucinációs élményem volt, amint valaha tapasztaltam. Iszogattam és üldögéltem, majd hirtelen, láttam a szemem előtt, ahogy az összes pénzem és a házam elrepül, a karrierem befuccsol

  — folytatta Smith. "Próbáltam visszaszerezni a pénzt, a munkásságom, az egész életem romokba hevert, én pedig ott álltam, okádni akartam. Majd hallottam egy hangot, ami azt mondta nekem 'Ilyen a kib*szott élet.' Én pedig annyit tudtam mondani: 'Szent sz*r'.

  Azonban itt még nem ért véget a rémálom, ugyanis ezt követően Smith lányának, Willow hangját hallotta, aki segítségért kiabált. "Apa, segíts! Apa! Miért nem segítesz?" Smith kétségbeesetten kereste a lányát, akit sehol sem talált, ám ekkor a sámán elkezdte őt nyugtatgatni, és szólt neki, hogy üljön fel.

  "Majd lassacskán, már nem érdekelt a pénz. Csak Willowt akartam megtalálni. Nem érdekelt már a ház, a karrierem. Eljutottam arra a pontra, hogy megálljak, de még mindig hallottam Willow sikítását, láttam a pénzem elúszni, de elkezdtem lélegezni, lenyugodni, annak ellenére is, hogy még mindig zakatoltak ezek a fejemben." - mesélte Smith, akit a vízió arra tanított meg, hogy bármi megtörténhet az életben, ő képes lesz kezelni azt, legyen az valaki elvesztése, vagy bármilyen balszerencse, ami éri őt az életben.

  (Variety)

 • A két televíziós személyiség az ózdi tűzoltóparancsnokságnál vendégeskedett.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  A műsorvezetők láthatóan izgalmas forgatási napot tudhatnak maguk mögött, ahogy mindketten lánglovagoknak öltözve egy tűzoltóautónak dőlve néznek egyenesen a kamerába. 

  Maximális tisztelet minden tűzoltónak! És köszönjük az ózdi tűzoltóparancsnokságnak, hogy vendégül láttak minket! Hogy én vagy Majka csúszott le a csövön kiderül majd a Propagandából

  – írja bejegyzéséhez az érdekes látogatásról készült képek mellé a műsorvezető.

 • Befutottak az első lesifotók a DC következő szuperhősfilmjének főszereplőjéről.

  bluebeetle
  Fotó: Instagram

  Xolo Mariduena (Cobra Kai)  főszereplésével érkezik a Blue Beetle című film, amihez most olyan fotók érkeztek, amiken kellően megcsodálható a címszereplő jelmeze.

  A Blue Beetle név egyébként 1939 óta több szuperhőst is jelentett, akik számos kiadó égisze alatt jelentek meg a képregények hasábjain, jelenleg pedig a DC Comics tulajdonában áll.

  A mostani verzióban egy mexikói fiú története lesz központban, aki rátalál egy olyan földönkívüli "bogárra", ami felruházza őt egy hihetetlen képeségekkel bíró páncéllal.

  A Blue Beetle valamikor 2023-ban érkezik a mozikba.

 • Szerinte a szex sokkal közelebb hozza az embereket Istenhez, mint azt hinnénk.

  Norm Self nyugalmazott lelkész élete nagy részét a keresztény hit szolgálatában töltötte az egyházban, de 80-as éveiben úgy döntött, hogy ideje változtatnia. A karrierváltásra öt évvel ezelőtt került sor, a férfi ma már 88 éves.

  Korábban közel 30 évig volt házas egy nővel, de végül rájött, hogy meleg. Innentől kezdve további 20 évébe telt, mire nyilvánosan is előbújt, 2017-ben pedig meg is jelentette első felnőttfilmjét. A férfi szerint pornózni olyan, mintha minden nap egy hatalmas buli lenne. 

  Úgyis szexelni fogunk, szóval miért ne tehetnénk azt egy felszabadító és összekötő élménnyé, ahelyett, hogy az árnyékban rejtegetnénk?"

  — fogalmazott korábban. 2018-ban, amikor tettével híressé vált egy rövid interjú is készült vele, ezt alább nézheti vissza: