Eszter, Eliza
EUR 382,70 Ft
USD 356,85 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Billie Eilish szerint nagyon fárasztó együtt élni a Tourette-szindrómával, pláne, hogy sokan nevetnek rajta, mintha viccelne.

  billie
  Fotó: YouTube

  Billie nemrég David Lettermannel beszélgetett a „My Next Guest Need No Introduction” című Netflix sorozatának egyik epizódjában, ahol a 20 éves énekesnő őszintén beszélt arról, milyen az élet Tourette-szindrómásként.

  „Nagyon fura, nem igazán szoktam beszélni róla. A leggyakoribb, amivel találkoztam, hogy az emberek nevetnek rajta, mert azt gondolják, hogy vicces akarok lenni. Azt hiszik, hogy a tikkeléssel valami vicces mozdulatot produkálok, amire nevetéssel reagálnak, de nekem ez nagyon sértő.” – vallotta be az énekesnő.

  Billie elmagyarázta, hogy amikor előjönnek ezek a tikkelések nála, akkor a fülét mozgatja előre és hátra, vagy épp az állkapcsát csattogtatja, esetleg megfeszíti valamelyik izmát, de elmondása szerint, ha valaki beszélget vele, ezt észre sem lehet venni, de számára elképesztően fárasztó.

  A fiatal világsztár azonban az évek alatt megtanulta elfogadni a helyzetet, mint mondta, emellett is talált barátokat, szóval egész komfortosan él már együtt a betegséggel.

  (TMZ)

 • A friss házasok nem unatkoznak.

  kenner
  Fotó: Instagram

  Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég összeházasodott, a páros pedig máris belevetette magát az izgalmakba, ugyanis legutóbb Portofinoban kapták le őket, amint ruhában ugrottak le a yachtukról.

   Sokan egyébként már unják a párost, illetve többeknek feltűnt, hogy még soha nem látták Travis Barkert mosolyogni.

 • A 18 éves Dor Bahadur Khapangi bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ legalacsonyabb férfi tinije.

  A Nepálban élő fiatalember mindössze 73 centi magas és 2004-ben született.

  A Rekordok Könyve szerint, a legfiatalabb nőnemű tinédzser egy indiai lány volt eddig, akit Jyoti Amgenak hívnak, jelenleg 28 éves és szerepelt több amerikai talkshowban, illetve az American Horror Story: Freak Show-ban is feltűnt 2014-ben.

 • „Te nem olyan vagy, mint a többi isten, akit megöltem” – hangzik el a Thor – Szerelem és Mennydörgés új előzetesében a mondat Christian Bale szájából, aki egészen brutális átalakuláson esett át, ismételten.

  thor
  Fotó: YouTube

  Az új trailer sokkal jobbra sikerült az előzőnél, itt már kicsit jobban képben lehetünk, hogy mégis milyen mozira számítsunk a Marvel nyári blockbusterétől. 

  Az Amerikai Pszicho és a Sötét Lovag trilógia sztárja ezúttal Gorr, az istenölőt fogja alakitani, akinek külseje egészen rémálomba illően sikerült és fogadalma szerint, mindent megtesz azért, hogy az összes istent eltüntesse a földről.