Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész nemrégiben ismét szülői örömök elé nézhetett, párjával, Katherine Schwarzeneggerrel ugyanis megszületett második közös gyermekük.

  GettyImages-1240568344
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Pratt ugyan már befejezte a Jurassic World harmadik részének felvételeit, ezúttal viszont megosztotta, hány kaszkadőrre volt szüksége a hajmeresztő jelenetek leforgatásához. Már a Jurassic World: Világuralom előzetesében is jól látható, hogy izgalmas képsorok várhatók a széria lezáró részétben, tehát nem meglepő, hogy a készítők mindent beleadtak. Ennyi hasonmással a filmsztár lassan már Guinness-rekordernek állhatna.

 • Hosszú kihagyás után péntek este újra megnyitja kapuit a Romkert.

  33900368 2100381610238958 3833759787766513664 n
  Fotó: Romkert / Facebook

  Friss lendülettel és megújult külsővel várja vendégeit a Gellért-hegy lábánál található bulihelyszín. A szervezők az első estén a legnagyobb slágereket ígérik, míg szombaton az elektronikus zenéé lesz a főszerep. 

  Részleteket itt talál.

 • Ez a kaszinóban pincérkedő hölgy észrevette, hogy tripla annyi borravalót kap a vendégektől, amióta szőkére festette a haját.

  Képernyőkép 2022-05-27 180932

  Rachel korábban barna hajkoronájával hódított, ám nemrég platina szőkére váltott, aminek hasznos előnyére lett figyelmes az elmúlt időben. A munkahelyén ugyanis megtriplázódott a borravalója, amit szerinte azért van, mert az emberek imádják a szőke lányokat. Ezért eldöntötte, hogy addig nem fogja a természetes hajszínét újra viselni, míg a vendéglátásban dolgozik.

  „Ideje szerezni egy parókát” – írta valaki a videó alá.

  Ön mit gondol a fenti esetről?

  Több borravalót ad egy szőke pincérnőnek?

 • Hosszú évek után végre ismét felléphetett szülővárosában, Nagyváradon, a koncert azonban cseppet sem úgy sült el, ahogyan az énekesnő szerette volna. 

  Andi az Instagram-oldalán magyarázta el, hogy pontosan mi is történt: 

  Most volt Nagyváradon egy koncertünk, és én ugye, nagyváradi vagyok, így alig vártam már, hogy végre elhívjanak. Ez meg is történt nyolc év után, és kib.szottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk! Tényleg nagyon szégyellem... ez van

  – kezdte az énekesnő az Instagram-történetében, melyet a Blikk szemlézett.

  Mentségemre szóljon, nem az én hibám: kib.szott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam, végig ideges voltam, káromkodtam, csoda, hogy nem b.sztam a mikrofont a közönségbe. Nagyon sajnálom, nem voltak a toppon a hangtechnikusok, és senki nem segített

  – folytatta később, hozzátéve, hogy bármennyire is próbálkozott, egy tragédia lett a fellépésből.