Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már kétszer is meghaladta a fajtája átlag élettartalmát.

  bobikutyus
  Fotó: YouTube

  Ismerjék meg Bobit, a világ hivatalosan is legidősebb kutyáját! Az alentejo masztiff fajtájú eb 1992. május 11-én született, azaz már 30 éves elmúlt, amellyel nem csak a jelenlegi rekorder lett, de a minden idők legidősebb kutyája cím büszke tulajdonosa is.

  Az alentejo masztiff négylábúak átlag élettartama 12-14 év, így különösen kiemelkedő a Guinness-rekorder Bobi kora. 

  A Portugáliában élő házikedvenc gazdái szerint nyugodt és társaságkedvelő, aki jól kijön a család négy macskájával is. Bár már látszódnak rajta a kor jelei, például egyre kevésbé lát és mozgásszervi problémái is akadnak, jó időben még előszeretettel sétálgat a farmjukon.

 • Egyikük szombaton távozik a műsorból.

  vvboksz
  Fotó: RTL

  VV Márió szerda este megnevezte, kivel szeretne megmérkőzni a szombati párbajon. Kék kendőjét végül arra a Danira kötötte, akivel egyébként a legutolsóként, egyszerre érkeztek a villába, most pedig lehetőségük nyílt, hogy ne csak népszerűségüket-, de fizikai erejüket is összemérjék. A Fitt hét keretén belül egy bokszring költözött a villa udvarába, itt eshetett egymásnak a két srác.

  „A 70 nap alatt csak annyit láttam tőled, hogy végig hazudoztál” – mondta társa arcába VV Dani, mire Márió közölte, mi is lesz most:

  „Gatyára foglak tenni.”

 • vanessahudgens
  Fotó: instagram

  Szintet léphetett Vanessa Hudgens és nála 8 évvel fiatalabb barátja kapcsolata, értesült a TMZ. A bulvárportál szerint a 34 éves színésznőt eljegyezte Cole Tucker élsportoló, akivel több mint 2 éve alkotnak egy párt, bár kapcsolatuk csak 2021 januárjában lett hivatalos.

  Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mikor is ereszkedett féltérdre kedvese Hudgens előtt, de a lap úgy tudja, novemberi párizsi kiruccanásukkor kérték meg a High School Musical egykori sztárjának a kezét. Ezt erősíti egy hozzájuk közel álló forrás nyilatkozata is, aki arról mesélt a portálnak, Tucker tavaly év végén jegyezte el párját, bár ezt eddig igyekeztek titokban tartani.

 • Nem csak színésznőként remekel.

  A jelek szerint Jenna Ortegát az átütő sikerű Wednesday című sorozat után nemcsak egész Hollywood, de a modellipar is felfedezte magának.

  A mindössze 20 éves filmsztár most az Adidas új, 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának arca lett, és egy vagány fotósorozatot, valamint egy rövid reklámfilmet is készített a márkának.

  A videót maga Ortega osztotta meg Instagram-oldalán, és láthatóan rajongói tetszését is elnyerte, hiszen alig fél nap alatt 2,5 millió kedvelést gyűjtött össze.